Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.14.

"Elmentek" - 8 hónapos baba életét vette el az ittas sofőr, nagynénje sem élte túl az ütközést

Az ittasan száguldozó sofőr nem mutatott megbánást. A kicsi édesanyja nem tudja, hogyan tovább.

Mint azt megírtuk, 17 év börtönbüntetést kapott az a sofőr, aki ittasan balesetet okozott, és ezzel megölt egy kisbabát és a nagynénjét. A 30 éves Karlene Warner és a 8 hónapos Zackary Blades az A1-es autópályán, Durham közelében történt balesetben vesztették életüket május 31-én. Megrázó részletek derültek ki a tragédiáról.

A vétlen sofőr Zackary édesanyja, a 26 éves Shalorna Warner volt. A nő könnyebb sérüléseket szenvedett, de gyermeke és testvére elvesztése pótolhatatlan űrt hagyott a szívében. A tettes, a 38 éves Darryl Anderson nemcsak ittasan száguldozott, de még ilyen állapotban sem a vezetésre figyelt. A hírek szerint az ütközés előtt a sebességmérőjét fotózta, a halálos balesetet követően pedig nem segített Shalornának megtalálni a kisfiát, aki az ütközés erejétől kirepült a járműből - írja a The Sun.

Shalorna elmondta, hogy a történek az édesapját próbálta hívni – akit mindig felkeres vészhelyzet esetén –, ám a hajnalban történt baleset idején éppen az édesanyja vette fel a telefont.

Nem értette, amit mondtam, de tudta, hogy ha ilyenkor hívom, akkor valami rossz történt. Emlékszem, azt kiabáltam: Elmentek, elmentek

- nyilatkozta Shalorna, hozzátéve, egy ideig azt ismételgette kétségbeesetten, hogy nem találja Zacket, és sajnálja. A család közös temetést tartott Shalorna fia és testvére számára.

Hogyan lehet kétszer gyászolni? Zackre gondolok minden percben, de úgy érzem, még nem kezdtem el gyászolni Karlenét. Nagyon hiányzik. Mindent megosztottunk egymással. Ő lett volna az, akit felhívhattam volna és mondhattam volna: Nem bírom ezt, de ő már nincs itt

- tette hozzá a gyászoló anyuka. A gázoló nem mutatott megbánást.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek