KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.07.27.

Fájdalmas tragédia: egy terhes asszony és a férje egymás karjában veszítette életét a keddi tragédiában

A fiatal párost elsodorta egy végzetes hullám a hét elején.

Borzasztó tragédia történt a kaliforniai Santa Cruzban kedd délelőtt. A 33 éves Emma Nelly Diazleal Lopez és a férje, leendő gyermekének édesapja Pedro David Guadarrama Ceron éppen a tengerparton élvezték a napsütést, amikor fájdalmas dolog történt. Egy ölelkezős, közös fotót szerettek volna készíteni az óceánparton egy szikla peremén, amikor egy végzetes hullám lesodorta őket, és magával vitte őket a mélybe. A kiérkező hatóságok sajnos már nem tudták időben megmenteni a páros életét.

strand homok tenger tengerpart
Az óceánból kellett kimenteni a házaspárt, ám már túl késő volt /Fotó: Pexels (illusztráció)

A Metro magazin számolt be a szomorú tragédiáról, azt írták, hogy több járókelő is végignézte, ahogyan a hullámok magukkal rántják a házaspárt, ezért azonnal értesítették a hatóságokat, akik pillanatok alatt kiérkeztek a helyszínre. 

Két úszómester ráadásul azonnal a páros tagjai után eredt, azonban már csak "két holttestet tudtak partra hozni, akik arccal lefelé lebegtek az óceán vízén"

 - írta a lap. A terhes nőt, és a párját a parton még megpróbálták újraéleszteni, azonban ez reménytelen küzdelemnek bizonyult.

Pillanatok alatt válik szeszélyessé az óceán

David Hill a kikötő parancsnoka maga is végig nézte a haláleseteket, és arról számolt be a lapnak, hogy ennél a sziklánál szinte havonta történik egy tragédia, annyira kiszámíthatatlanok a hullámok.

Halálsziklának nevezzük ezt a helyet, mert kiszámíthatatlan és fenyegető hullámok történnek a környékén. Tökéletesen nyugodt napunk is lehet, amikor nem fúj a szél, erre egyszer csak 15 percenként megjelenik egy felduzzadt hullám. Senki nem számít rá és meg is történik a baj 

- árulta el a kikötőmester, aki egy jó tanáccsal látta el az embereket, hogy sose kerüljenek ilyen helyzetbe - Minden felületet alaposan vizsgáljon meg, mielőtt ráállna. Ha nedves, akkor az azt jelenti, hogy képes ráfröccsenni a víz, és rá is szokott - zárta sorait David Hill. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek