KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.16.

Elárasztották a netet a mémek a Donald Trump elleni merénylet után: íme a legjobbak! - galéria

Akadt köztük pár morbid és gusztustalan, de olyan is, amin sírva nevettünk. Most mutatjuk a legjobbakat, hátha kizökkentenek a brutális kánikulában.

Mint arról részletesen beszámoltunk,  2024. július 13-án egy épület tetejéről rálőttek Donald Trump volt amerikai elnökre, a Republikánus Párt elnökjelöltjére a Pennsylvania állambeli választási gyűlésen. Az elkövető és egy résztvevő meghalt, többen megsebesültek, az elnökjelöltet a fülén érte a lövés.

2024. július 13-án rálőttek a volt amerikai elnökre, a Republikánus Párt elnökjelöltjére, Donald Trumpra. A történtek megihlették a mémgyárosokat is.
Trump úgy hajol el a golyók elől, akár Neo a Mátrixban...

Donald Trump az őt közvetlen közelről körülvevő testőrök gyűrűjében az öklét felemelve jelezte, hogy komoly sérülése nincs és harcosabb, mint valaha.

A hihetetlen pillanatok nemcsak a korábbi merényleteket idézték fel, hanem a mémgyárosokat is megihlették. Ezek közül a teljesség igénye nélkül mutatunk néhány vállalhatóbb, viccesebb mémet.

Akad köztük olyan, melyben a Mátrixból ismert Neohoz hasonlították a golyók zápora elől elhajoló Trumpot. Megint másoknak a Halálos iramban filmek híres futama jutott eszébe, melyben az akkor még kezdőnek számító Brian O'Conner mondja azt a rutinos Dominic Torettonak:

Majdnem megvoltál!

A focistákat megszégyenítő, golyókkal harcoló, ajándéktárgyakat felsorakoztató mémek közül az alábbi, lapozható képgalériánkban nem lőjük le előre az összes poént, inkább csak mutatunk párat:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek