Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.07.19.

"A párom rákosnak hazudta magát, hogy megcsalhasson"

A férfi azonban valójában egyáltalán nem haldoklott.

Egy Los Angelesben élő nő, Hayley Davies és a párja mindössze négy hónapig jártak egymással, azonban csúnya véget ért a kapcsolatuk, miután a férfi lebukott, hogy egy súlyos és etikátlan hazugság álcája mögé bújva megcsalta a partnerét többször is. A férfi ugyanis ahelyett, hogy szakított volna a barátnőjével, vagy elmondta volna neki, hogy hűtlen hozzá, inkább haldokló, rákos betegnek hazudta magát. Az odaadó barátnője pedig hitt neki, mert gyakran panaszkodott neki a hátfájdalmairól, és mindenképpen segíteni akart a szerelmének.

szakítás, válás, párkapcsolat, szerelem
A férfiben nem volt annyi tisztesség, hogy őszinte legyen /Fotó: Ripost

Hayley kezdetben támogató barátnő volt, és elhitte a partnere szavait, és próbált segíteni neki, de korán hazugságon kapta a párját, miután a telefonjában félreérthetetlen üzeneteket talált. Az őt ért sérelmekről Hayley a DailyStarnak számolt be:

Egyik nap elém állt és azt mondta, hogy tudod, hogy rossz a hátam ugye? Most kiderült, hogy csontrákról van szó... valószínűleg bele fogok halni. Én naivan pedig nem gondoltam egyből, hogy hazudik. Mondtam neki, hogy ha bármiben tudok segíteni, vagy bárhova el tudom kísérni vizsgálatokra, csak szóljon

 - kezdte beszámolóját a nő. Az első gyanús pillanat a nő 23. születésnapi bulija volt, ahonnan korán le akart lépni a párja, mert állítólag rosszul érezte magát a "rákgyógyszerei miatt".

Kértem, hogy mutassa meg a gyógyszereit, és egy doboz antibiotikumot vett elő, majd azt mondta, hogy kicserélte a tartalmát a rák kapszuláira. 

- innentől kezdett gyanússá válni Hayley számára, hogy valami itt nem kerek. Nemsokára be is bizonyosodott a gyanúja, ugyanis a párja még a saját hazugságát is elfelejtette.

Egyik nap kint napoztam, ő pedig nem akart kijönni, mert, hogy a bőrrákjának nem tesz jót a napsütés, de utána eszébe jutott, hogy csontrákot hazudott, és vissza szívta. Ekkor már leesett nekem is, hogy hazudik

 - tette hozzá a nő, aki nem tudta mire vélni, hogy a partnere folyamatosan hazudik neki, ezért belenézett a telefonjába, ahol meglepő dologra bukkant.

Egyik este nem küldött képet vagy videót magáról, pedig minden nap szokott, másnap a telefonjában találtam képeket róla, hogy egy nővel töltötte az estét. Ráadásul a Snapchat előzményeiben több lányról is találtam felvételeket, akikkel akkor randizott, amikor a "ráktól" rosszul érezte magát és állítólag otthon volt.

Kiderült, hogy a férfi heteken keresztül több nővel is kapcsolatot ápolt egyszerre, miközben a barátnőjének mondott hazugságok miatt még a haját is leborotválta, hogy komolyan vegye, hogy rákos. Végül a szembesítés után Hayley kidobta a párját.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek