Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.17.

„Rajtakaptam a barátomat, amint a legnaivabb módon megcsal – a reakciója felbecsülhetetlen volt”

A nő érezte, hogy barátja nem őszinte hozzá, és igaza is lett...

Egy influenszer a napokban elárulta, hogyan buktatta le a barátját, aki a legegyszerűbb módszerrel próbálta őt megcsalni.

viszony, affér, megcsalás, szerető
A nő így buktatta le a pasiját / Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

Carol Lekker az évek során számos szerelmi drámát élt át. Korábban megosztotta, hogyan dobta a szerelmét, miután felfedezte a csillagjegyét. Most azonban a brazil nőnek törték össze a szívét, miután felfedezte, hogy a párja titkos kettős életét. Az Instagram követői egy kérdés-válasz sztori során arra voltak kíváncsiak, hogyan történt a szomorú eset. Erre ő a következőt válaszolta:

Néhány hónapig jártam egy sráccal. Ő nagyon féltékeny volt, tipikus Skorpió, az első kapcsolatom volt, aki ebbe a jegybe tartozik, és gyanítottam, hogy megcsal.

Carol elmondta, hogyan szerelt be egy Apple AirTag-et a barátja autójába, amivel elkezdte figyelni a lépéseit. Hozzátette: Ez egyfajta függőséget okoz.

„Elkezdtem naponta néhány percig nézegetni, aztán órákig tartott, míg végül eljutottam arra a pontra, hogy teljesen függőjévé váltam annak, hogy minden mozdulatát kövessem” - mesélte a nő.

Egy bizonyos napon az influenszernek, a barátja azt állította, hogy edzőterembe megy, de a helymeghatározás egészen mást mutatott. Carol ezért úgy döntött, hogy utána megy a konditerembe, ahol természetesen a párja nem volt ott. A nő elárulta, hogy ezután hatalmas veszekedés vette kezdetét kettőjük között, míg végül a barátja beismerte, hogy megcsalja őt.

Carol figyelmeztetés gyanánt osztotta meg történetét a kapcsolatokban való bizalomról. A modell manapság a legjobb életét éli, most is éppen nyaral egy gyönyörű helyen - írja a Daily Star.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek