KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.06.07.

"Szakítottam a barátnőmmel és teljesen megváltozott az életem: azt mondják, 10 évvel fiatalabbnak nézek ki"

A férfi az edzés és a hajbeültetés miatt teljesen átalakult.

Sokszor mondják, hogy néhány kapcsolat problémái kihatással lehetnek az emberek fizikai és mentális egészségére is. Ennek a tökéletes példáját hozta egy brit fiatalember, aki néhány évre beleragadt egy működésképtelen kapcsolatba. Ezalatt megkopaszodott és elhízott. Miután végre rászánta magát, hogy véget vessen a kapcsolatának, teljesen megváltozott az egész élete. Hihetetlen átalakulása során újra kőkemény edzésbe kezdett, leszaladtak róla a kilók, és miután zavarta, hogy szinte csomókban hullott ki a haja, úgy döntött, hogy belevág egy hajbeültetésbe is. A végső eredmény sokkoló, mintha kicserélődött volna a frissen szinglivé váló férfi.

szakítás, párkapcsolat, válás
Néha van, hogy egy szakítás hosszútávon csak pozitív hatásokat vált ki az emberekből /Fotó: Ripost

A Reddit weboldalról mindenkinek a sztárhírek, a leleplezések és a pletykák jutnak az emberek eszébe. Ezzel szemben itt is találhatunk rejtett kincseket. Ilyen az r/GlowUps nevű oldal is, amely a pozitív átalakulásokat helyezi előtérbe. A legújabb történetre pedig nincsenek szavak, egy mindössze huszonéves fiatalemberről számoltak be, aki évek óta egy rossz kapcsolat foglya volt. A végére már úgy nézett ki a srác, mintha egy 40 éves, kopaszodó férfi lenne. Miután szakítottak a barátnőjével, egy év alatt szinte visszafiatalodta azokat az éveket, amiket a kapcsolat ideje alatt magára pakolt.

Ehhez semmi másra nem volt szüksége, csak testi és lelki egészségre, rendszeres sportra és egy hajbeültetésre. 

Sziasztok, ez az én fejlődésem a szakítás után. A hajhullást és a hízást valamivel több, mint egy éve állítottam meg, és akkor kezdtem el újra súlyokat emelni is. Most azt mondják, hogy 10 évvel fiatalabbnak nézek ki.

A kommentelők megdöbbentek a látottakon, többen azt feltételezték, hogy nem is ugyanaz az ember van az első és a legutolsó képen, ezért a fiatalember több képet is berakott az előtte-utána fotói közé, hogy végigkövethessék az egyéves átalakulását. Ha kíváncsiak vagytok, hogy hogy néz ki most a férfi, akkor pörgessétek el a legutolsó képig a bejegyzést!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek