A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
Létrehozva: 2024.05.29.

Elképesztő: 100 kilót fogyott Emilio

180 kilóról mára 80-ra fogyott az aranytorkú énekes. Emilio és Tina négy hónappal ezelőtt esett át bypass műtétjén, ami segítségével véget tudtak vetni a folyamatos fogyás-hízás problémának.

Emilio és Tina hosszú éveken át folytattak ádáz küzdelmet a kilók ellen, azonban őket is utolérte az a bizonyos jojó effektus. Ha sikerült is néhány kilótól megszabadulniuk, egy idő után több szaladt vissza rájuk. A házaspár hallott egy hazánkban is ismert török orvosról, aki gyakorlatilag futószalagon végzi a gyomorszűkítő műtéteket és szinte már turistalátványosság számba megy az isztambuli kórház, ahol praktizál.

Emilio
Emilio sukár csávóként indul koncertturnéjára (Fotó: Markovics Gábor)

Emilio és Tina Törökországban esett át a súlycsökkentő műtéten

A beavatkozás elvégzéséhez azonban kishazánkban nagyon mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. Hogy most spórolás szempontjából választotta-e a műtétet a házaspár külföldön, mindenki maga döntse el, az viszont biztos, hogy közel négy hónappal a hazaérkezésük óta brutális átalakuláson estek át.

A fogyást sikerélményként élik meg, ami még inkább motiválja őket a végleges céljuk elérésében. Nemcsak fantasztikusan néznek ki, hanem sokkal jobban érzik magukat, mint korábban. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, Emilio fogyása csodaszámba megy, ugyanis összesen 100 kilótól szabadult meg, és mint mondja, sukár csávóként indul élő zenekaros koncertturnéjára.

Hadd büszkélkedjek el, mínusz 26 kilónál járok, még én magam is sokszor rácsodálkozom, amikor a tükörbe belenézek, hogy a farsangi sertésjelmezt végre sikerült levetni, úgyhogy jó úton vagyunk. Nekem még körülbelül 15 kiló van, amit szeretnék leadni, de úgy gondolom, az már simán menni fog” – kezdte Tina, akitől férje vette át a szót.

Emilio
Volt idő, amikor 180 kilogrammot nyomott alatta a mérleg (Fotó: Bors archív)

„Lassan a csecsemőosztályról kell öltözködnöm”

Már ott tartok, hogy lassan a csecsemőosztályról kell öltözködnöm, mert rugdalózó méretű vagyok. 22 kilót fogytam, egészségesen táplálkozunk. Elkezdtem edzeni, mert 1,5-2 órás egész koncertsorozat van előttem” – mondta Emilio, aki azt is elárulta, nagyban motiválta őt átalakulásában az is, hogy a színpadon könnyedebben mozogjon. „Az egész életem fogyókúrával telt, Tinával az első gyomorgyűrűs házaspár voltunk az országban annak idején."

Most már bypass-os házaspár vagyunk, úgy megyünk a műtőasztalra, mint a modellek a kifutóra. 

„De ezt nagyon szeretjük, bevállalósak vagyunk. Amikor sok ismert ember lefogy egy műtét következtében, és ezt titokban tartja, aztán megkeresi egy cég, hogy mondja azt, egy tablettától fogyott le, én nem kívánok beállni ebbe a sorba. Nem fogom becsapni az embereket, a rajongóimat, akik szeretnek engem. Tinával a hitelesség mellett állunk. Bevállaltuk nyilvánosan a műtétet, itt semmiféle csodaszerről nincs szó. Fontosnak tartjuk, hogy ne veszítsük el a hitelességünket a mai világban” – hangsúlyozta a zenész, aki évekkel ezelőtt bizony 180 kilogrammot nyomott, ami meglehetősen megnehezítette a mindennapjait, majd elárulta, hogy már összesen 100 kilótól szabadult meg a műtétnek és a diétának hála.

Emilio és Tina
Emilio 22, Tina 26 kilót fogyott a műtét óta (Fotó: TV2)

„Az életem kilátástalan volt”

Akkor az életem kilátástalan volt, a színpadon már nem bírtam mozogni, négy dal után fújtattam. Van egy közös gyermekünk, felelősséggel tartozom iránta, szeretném felnevelni, nem akarok gyógyszereken élni."

Egészséges apa szeretnék lenni.

„Egy előadóművész, aki színpadon van, és ha már megáldott az Isten egy tehetséggel, írom a dalokat, a zenéről szól az életem, televíziós műsorokban szerepelek, valahogy ki kell néznem” – mondta Emilio, aki szerint az egészség nagyon fontos, és büszkén osztotta meg a Mokka nézőivel, hogy ma már S-es méretű ruhákat hord, hiszen jelenleg csak 80 kiló körül mozog a súlya.

Mint mondja, így már sukár csávóként kezdi meg Budapesten, a Várkertben a szeptember 6-án induló élő zenekaros koncertsorozatát, ahol számos sztárvendéggel lép majd színpadra.


 


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek