KÜLFÖLD

Szerző Ripost

1 hete

Egy rossz álom miatt kellett lakolnia az asszonynak, csaknem belehalt

13 éve éltek házasságban, amikor a férj álmában késsel támadt a feleségére. Emiatt derült fény sötét titkára.

Egy 37 éves férfit azzal vádolnak, hogy az otthonukban megkéselte álmában a feleségét, akivel 13 éve éltek házasságban. A gyanúsított állítólag azt álmodta, hogy élete párjának viszonya van, ezért rántott kést - írja a Mirror.

kés gyilkosság
Fotó: Pixabay

Késsel akarta vallomásra bírni az asszonyt

Augusztus 9-én a brazíliai Planaltinában a négy közös gyermeket nevelő házaspár az éjszaka közepén veszekedni kezdett, miután a férj arra riadt fel, hogy azt álmodja: felesége megcsalta egy másik férfival. A férfi a vita hevében kést ragadott és azzal fenyegette az asszonyt, hogy színt valljon. Felesége természetesen folyamatosan tagadta, hogy félrelépett volna, és igyekezett  megnyugtatni a feldúlt férfit, hogy mindez csupán álmában vagy a képzeletében történt meg. 

Amikor aztán csillapodtak a kedélyek, a nő abban a hitben, hogy sikerült a férjét megnyugtatnia, visszaaludt. 

 

Nyakán, kulcscsontján és kezén szurkálta meg a nejét

A féltékeny férjnek viszont nem jött álom a szemére. Képtelen volt kiverni a fejéből felkavaró álmát, és ettől feltételezhetően egyre dühösebb lett. A helyi média szerint végül annyira felhergelte magát, hogy békésen alvó feleségét többször megszúrta a nyakán, a kulcscsontján és a kezén. Az áldozat felébredt a brutális bántalmazásra és sérülései ellenére sikerült elmenekülnie otthonról, hogy segítséget kérjen. A mentők végül kórházba szállították, ahol ellátták a sérüléseit és kezelést kapott.

 

A férj ült már emberölés miatt

Miután a férj látta, hogy áldozata eliszkolt, ő is elmenekült otthonról. A rendőrség öt héttel később kapta el és letartóztatta. Thiago César rendőrfőkapitány elmondta: a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, és kiderült róla az is, hogy büntetett előéletű: ölt már embert.

A férfi ellen gyilkossági kísérlet miatt indult eljárás, a nyomozás még tart. 
 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!