Létrehozva: 2022.03.04.
Módosítva: 2022.03.06.

Gyerekekkel népszerűsítik az LMBTQ-őrületet

Az Egyesült Államokban és egyes nyugat-európai országokban egyre gyakrabban fordul elő, hogy nőnek öltözött, erősen sminkelt férfiak, vagyis drag queenek olvasnak fel mesét kisgyerekeknek iskolákban, óvodákban, vagy vesznek részt különböző gyerekprogramokon.

Szerző Ripost

Los Angelesben minden évben rendeznek drag queen találkozót, és Drag Race címmel még saját tehetségkutató műsorban is szerepelnek, ahol a következő nagy tehetségű drag queent keresik. Szerencsére hazánkban még annyira ismeretlen ez a jelenség, hogy saját magyar szavunk sincsen rá, így legtöbben vagy egyszerűen drag queenként vagy transzvesztitaként emlegetik az erősen sminkelt és teátrálisan gesztikuláló, nőnek öltözött férfiakat. Az LMBTQ-lobbi azonban mindent megtesz annak érdekében, hogy ez egyre szélesebb körben és egyre több országban kapjon figyelmet. Az LMBTQ-lobbit zászlajukra tűző genderharcosok attól sem riadnak vissza, hogy a világról még szinte semmit sem tudó, ártatlan gyerekeket vessenek be fegyverként.

Hallottál már a 14 éves Desmond Napolesről

Ha nem, akkor szerencsés vagy, bár jóllehet, a tengerentúlon egyre nagyobb követőtábora van, köszönhetően a mindenhol nyomuló genderlobbinak. A tinédzser fiú „Desmond is Amazing” (Csodálatos Desmond) művésznéven futott be, és már 160 ezren követik az Instagramon, de ezenkívül szinte minden nagyobb közösségi oldalon megtalálható. A fiú saját show-val járja az országot, és őt tartják jelenleg a világ legfiatalabb transzvesztita sztárjának. Desmond is Amazing gyakran közönség előtt lép fel, előfordult már, hogy egy melegbárban is megjelent az akkor 12 éves fiú. A férfiak ráadásul pénzt dobáltak a kisgyereknek, mintha csak egy sztriptíztáncos lenne.

 

Desmond Napoles évek óta így lép színpadra. Édesanyja nagyon büszke rá. Fotó: Getty Images

Desmond esete egyébként egyáltalán nem egyedülálló a mai világban, egyre többen próbálják így híressé tenni gyermeküket. 

A 12 éves, Nagy-Britanniában élő Miles Pullman már kétéves kora óta szeret női ruhákba öltözni, kölcsönkéri az anyja sminkjét, és szórakoztatja a családot és a barátokat. Ezért tavaly nyáron az édesanyja támogatásával úgy döntött, hogy a szülővárosában, Broadstairsben tart egy bemutatót a helyi melegbár előtt, ami olyan jól sikerült, hogy négy héttel később a Canterbury Pride főszínpadán is megjelenhetett. Nicola, Miles édesanyja azt mondta, hogy már a kezdetektől támogatta fiát, aki drag queen akart lenni. De honnan tudott arról egy gyerek, hogy egyáltalán van ilyen?

Miles Pullman a legnevesebb brit bulvárlapok visszatérő szereplője. Fotó: Facebook

Az én segítségemmel megismert néhány helyi drag queent, akik nagyon kedvesek voltak, és tippeket osztottak meg az öltözködéssel és a sminkeléssel kapcsolatban

– magyarázta az anya. Miles most azt tanulja, hogyan készíthet magának saját ruhákat, mert fel szeretne lépni a Drag ­Race brit változatában. Az édesanyja állítása szerint Miles négyévesen kezdte kivenni az anyja sminktáskájából az eszközöket. Ezt persze minden kisgyerek kipróbálja egyszer, de a kíváncsisággal együtt az érdeklődése is elmúlik. Nem így Milesé. „Később, ha nem vettem neki rúzst a boltban, dührohamot kapott” – mondta az édesanyja.

Skóciában már több alkalommal hirdettek drag témájú nyári tábort 11–18 éves gyermekeknek, ahol többek között tanulhatnak a drag művészetekről és a sminkelésről. A drag kidsek megjelenését egyébként nyilvánvalóan az segítette, hogy egyes műsorok kifejezetten erre specializálódva az LMBTQ-közösségről és a drag művészetekről oktatják a gyerekeket. Ilyen az LGBTQ+ Kings & ­Queens is, amiben a drag queenekről és a ­queen közösségekről tudhatnak meg információkat a kisgyerekek. A kifejezetten kisgyerekeknek szóló websorozat egyik epizódjában a drag előadásmódokról és azok árnyalatairól tudhatnak meg egyet s mást a kisebbek.

Vannak országok, ahol már tehetségkutatókon keresik a jövő drag queen sztárját. Fotó: Getty Images

A gyerekeket éppen abban az érzékeny életkorban érik ezek a hatások, amikor a nemi önazonosság kialakul a látott minták alapján. Így egy életre szóló traumát szenvednek, nem tudnak azonosulni saját nemükkel, és bizonytalan identitással élik le az életüket, ami depresszióhoz, kiégéshez, boldogtalan élethez vezet.

 

Április 3-án megállíthatjuk a genderőrületet

Az alábbi cikk és történetek nem a fantázia szüleményei. Ez a rögvalóság Nyugat-Európában és a tengerentúlon egyaránt. Csak és kizárólag idő kérdése, hogy mikor gyűrűzik be az őrület Kelet-Közép- Európába. Ha nem teszünk megelőző lépéseket, akkor egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy a szülők megkérdezése nélkül hazai iskolákban is érzékenyíteni próbálják gyermekeinket a gender­aktivisták. A magyar kormány által tavaly elfogadott gyermekvédelmi törvény azonban elejét veheti a nagyobb bajnak, és a szülők kizárólagos feladataként és kötelességeként jelöli meg a gyermekek nevelését. Az orszá­g­gyűlési választásokkal egy időben tartandó népszavazáson szavazatunkkal támogathatjuk a gyermekvédelmi törvényt. Megmutathatjuk Brüsszelnek és a hazai baloldalnak, hogy nem kérünk az ehhez hasonló elmebajokból. Együtt sikerülhet megállítani az LMBTQ-lobbit, április 3-án mondjon Ön is nemet!

Az LMBTQ-lobbi nyomulásának további, meghökkentő eseteit a Ripost7 március 1-én megjelent számában olvashatja!

Az Országgyűlés még 2021. november 30-án rendelte el a kormány által a gyermekvédelmi törvény elfogadása után kezdeményezett népszavazást.

AZ ERRŐL SZÓLÓ HATÁROZAT SZAVAZÁSÁN A KORMÁNYPÁRTI KÉPVISELŐK MELLETT CSAK NÉHÁNY FÜGGETLEN KÉPVISELŐ VETT RÉSZT, A BALOLDALI FRAKCIÓK NEM SZAVAZTAK.A parlament a kérdésekről egyenként szavazott. Sorrendben a következő szavazati arányok alakultak ki: az első kérdést 123 igen szavazat, egy tartózkodás, a másodikat 124 igen szavazat, egy tartózkodás, a harmadikat 125 igen szavazat, míg a negyedik kérdést 125 igen szavazat, egy tartózkodás mellett fogadták el.

Az alábbi kérdésekben lesz népszavazás:

 

  1. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozások nélkül mutassanak be?
  4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

A korábban elfogadott határozat tartalmazza azt is, hogy ha az országos népszavazást önmagában bonyolítják le, akkor a költsége 12,6 milliárd forint - függetlenül a kérdések számától, ha azokról egy napon szavaznak -, ha azonban az országgyűlési választással egyszerre tartanak népszavazást, akkor a népszavazás kevesebbe kerül és csak 5,5 milliárd a költsége.

A népszavazás időpontjáról a köztársasági elnök dönt.

A kormány a legfontosabb kérdésekben mindig kikéri a magyar emberek véleményét

Ha a kormány megerősítést kap a gyermekvédelmi népszavazás kérdéseiben, az dupla legitimációt ad számára - mondta korábban ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője. A népszavazás a közvetlen demokrácia eszköze- hangsúlyozta, hozzátéve azért van rá szükség, hogy pontosan érezzék, "akár Brüsszelben is vagy a magyar baloldal részéről", hogy a legfajsúlyosabb kérdésekben a magyar kormány megkérdezi az embereket. Fontosnak nevezte, hogy a politikai jogokat is garantálni kell a gyermekeknek.EGY 1995-ÖS MAGYAR ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGI HATÁROZAT IS KIMONDTA: AZ ÉRTELMI-ERKÖLCSI FEJLŐDÉS BIZTOSÍTÁSA ALAPJOG, DE A SZÜLŐKNEK ELSŐDLEGES FELELŐSSÉGE, JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI VANNAK. 

Brüsszel megtámadta Magyarországot

Orbán Viktor miniszterelnök júliusban jelentette be, hogy a kormány gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez.Brüsszel megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt– mondta akkor a miniszterelnök.

Brüsszel sérelmezi azt, hogy nálunk nem lehet az, ami Nyugat-Európában állandósult. Az LMBTQ-aktivisták bejárnak az iskolákba, óvodákba, nálunk is ezt akarják. Brüsszel visszaél a hatalmával. A gyermekeink jövője a tét- mondta Orbán Viktor.

Az Európai Bizottság azért nem fogadta el a magyar helyreállítási alapot sem, mert az Orbán-kormány nem engedi be az óvodákba és az iskolákba az LMBTQ-aktivistákat. Mint ismert, még idén júniusban fogadta el az Országgyűlés a gyermekvédelmi törvényt, majd pedig a 2015-ös kerítésépítéshez hasonló támadások érték Magyarországot, miután Brüsszel mára teljesen az LMBTQ-lobbi rabja lett.

Erőteljes kampányra készül a kormány

A kormány teljes erővel kampányolni fog amellett, hogy minél többen menjenek el és minél többen mondjanak nemet ezekre a kérdésekre- erről már Rogán Antal beszélt. Ezt azért is tartja fontosnak a kormány - folytatta a miniszter -, mert a gyerekeinket meg kell védeni, és látható, hogy Nyugat-Európa jelentős részén egyre jobban terjed az az LMBTQ-lobbi, amely a gyerekeket célozza. A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter kiemelte: a kormány nem kíván beleszólni senki életébe, mindenki maga dönt szexuális identitásáról 18 éves kora felett, de a gyerekekre irányuló LMBTQ-propagandát a leghatározottabban visszautasítja.

Így tör előre nyugaton az LMBTQ-propaganda

Az Országgyűlés még júniusban fogadta el a gyermekvédelmi törvényt.A JOGSZABÁLY NYILVÁNVALÓAN AZÉRT VÁLTOTTA KI AZ LMBTQ-LOBBI ÉS BRÜSSZEL HARAGJÁT, MERT A SZABÁLYOZÁS MEGTILTJA, HOGY ÁLCIVIL SZERVEZETEK AZ ISKOLAI SZEXUÁLIS FELVILÁGOSÍTÁS SORÁN A NEMVÁLTOZTATÁST VAGY A HOMOSZEXUALITÁST NÉPSZERŰSÍTSÉK.

A progresszívek évek óta küzdenek azért, hogy érzékenyítő kurzusaikat oktatási-nevelési intézményekben propagálhassák, és a nyugati világban egyre inkább sikerrel járnak. Az Egyesült Államokban már óvodásoknak is tartanak úgynevezett drag queen felolvasó órákat, ahol hiperszexualizált, nőimitátor férfiak népszerűsítik a társadalom többségére jellemző heteroszexuálistól eltérő szexuális irányultságokat (és sok esetben devianciákat is). Több esetben is kiderült, hogy a gyermekek szexuális nevelését végző drag queenek elítélt erőszaktevők. TOVÁBBÁ AZ IS JELENTŐS VESZÉLYT JELENT, HOGY AZ LMBTQ-LOBBI ÁLTAL NYILVÁNOSAN SZEXUALIZÁLT, ERŐTELJESEN EROTIKUS SZUBKULTÚRÁBA BEVONT DRAG-GYEREKEK NAGYOBB ESÉLLYEL KELTIK FEL A PEDOFILOK FIGYELMÉT. A drag queen „világba" 11 évesen belecsöppenő, autista kisfiú, Desmond Napoles (aki Desmond is Amazing művésznéven vállal fellépéseket) esete bizonyítékul szolgált erre.

 

A nyugati világban már az is elfogadottá vált, hogy az LMBTQ-lobbi befolyása alá vont gyerekek már a serdülőkorban saját döntésük alapján pubertásblokkolót szednek, vagy nemátalakító műtétekről döntenek, mielőtt egyáltalán kialakulna szexuális identitásuk. Ezen életre szóló – és sokszor visszafordíthatatlan – döntéseket „civil" szervezetek, pszichológusok és radikálisan progresszív tanáraik ajánlása nyomán hozzák meg. A nemrégiben elfogadott magyar szabályozás pontosan az ilyen jellegű nyugati jelenségek elterjedése ellen küzd, és védi a szülők jogait a gyerekeket érő káros, szexuális hatásoktól.

A referendumra többek között azért is szükség van, hogy meg lehessen akadályozni azokat az eseteket, amikor túlságosan fiatal korban találkozik egy gyerek az LMBTQ-propagandával. A korai érzékenyítés a gyerekekre nézve traumatizáló, kedvezőtlen hatású lehet. 

A szexualizált tartalmak kontroll és feldolgozás nélküli fogyasztása, a minták médiából történő elsajátítása egyértelműen káros 

- figyelmeztet Hal Melinda, aki úgy véli, a szülőket rá kell vezetni a médiatartalom jelzéseinek ismeretére és figyelembevételére. A pszichológus szerint a korhatáros karika nem véletlenül van a tartalmakon, mint ahogy a biztonságos internethasználatnak is számos módja van. Emellett a tartalomgyártókat is érdemes oktatni a mentális zavarokról, arról, hogy mit okozhatnak a különböző szexuális tartalmak, ha azokkal túl korai életkorban találkoznak a fiatalok. Egységes, etikus rendszert érdemes kialakítani a jelzéseknél. A műsoridő megfelelő meghatározása szintén elengedhetetlen, mindezt a reklámok esetében is érdemes lenne figyelembe venni – teszi hozzá a pszichológus.

Brüsszel növeli a nyomást

A miniszterelnök által bejelentett népszavazási kezdeményezés azért előremutató, mert megelőző csapást jelenthet az egész világon jelen lévő ideológiai harcban 

- minderről már Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ vezetője beszélt. Az intézet igazgatója szerint a népszavazás során kiderül, hogy kik állnak a gyermekek védelme mellett, és kik áldoznák fel a gyermekek egészséges fejlődését.  A gyermekvédelmi törvény következtében Magyarországra zúduló brüsszeli kritikák világossá tették, hogy a jövő évi országgyűlési választásokhoz közeledve az uniós intézmények növelik a nemzeti érdekekért kiálló magyar kormánnyal szembeni nyomást. 

Semmilyen jogi alapja nincs annak, hogy az Európai Unió a gyermekvédelmi törvényre vonatkozóan forrásokat vonjon meg Magyarországtól. A szociális, oktatási és családpolitikai ügyek mind nemzetállami hatáskörbe tartoznak, éppen ezért a brüsszeli bürokraták olyan határjogi területeket találnak, amelyeket kicsit „megerőszakolva"‚ beavatkozási lehetőséget teremtenek maguknak az egyes tagállamok belügyeibe.

Az LMBTQ-propaganda előretörése továbbra sem állt meg. A legújabb hírek szerint a szüleik tudta nélkül léphettek be kaliforniai diákok olyan LMBTQ-klubokba, amelyeket aktivista tanárok hoztak létre. A tanárok megfigyelték a gyerekeket és barátaikat, ellenőrizték internetes kereséseiket és kihallgatták a beszélgetéseiket, ezeket az információkat pedig felhasználták toborzásra. 

Az is kiderült, hogy a francia köztelevízió két gyermekcsatornája LMBTQ-propagandát vetít a legkisebbnek a transzneműségről. A sorozat főszereplője egy magát lánynak képzelő fiú, úgynevezett „transzlány", aki nemváltáson megy keresztül. Skóciában pedig már a 8 éves gyerekeknek is érzékenyítő kurzusokat tartanak az iskolákban, a szülőknek ráadásul nincs is joguk megtudni, ha esetleg a gyermekük az LMBTQ-propaganda hatására például kisfiú létére lánynak azonosítja magát. Nemrég pedig a sajtóban jelentek meg beszámolók arról, hogy szoknyába öltöznek a férfi tanárok, így próbálják meg "elfogadóbbá" tenni a gyerekeket.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

borsonline.hu

Elképesztő fotók kerültek elő a TV2 gyönyörű sztárjának a múltjából

mandiner.hu

Összeomlott a muszlim vezetésű skót kormány

ripost.hu

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

mindmegette.hu

Olcsó kevert almás sütemény, ami egy óra alatt elkészül

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KÜLFÖLD

Brüsszel nem törődik az európai emberek érdekeivel

KÜLFÖLD

Teljes agyrém: már az Európai Tanács elnöke is háborúról beszél

KÜLFÖLD

A calabriai maffia halálos „zombidroggal” árasztja el Európát

KÜLFÖLD

Óriási balhé Németországban: húsvét helyett muszlim ünnepre díszítették fel a belvárosokat

KÜLFÖLD

Szörnyű: Rejtélyes körülmények között eltűnt a milliárdos házaspár 16 éves lánya

KÜLFÖLD

Zelenszkij elleni merényletre készült egy lengyel férfi

KÜLFÖLD

Orbán Viktor után a lengyel elnököt fogadta magánrezidenciáján Donald Trump

KÜLFÖLD

Borzasztó tragédia: a 10 éves kisfiú arra ébredt, hogy az apja megölte az összes családtagját