9 hónapja

A mennybe akarta küldeni, ezért vadászpuskával lelőtte kisfiát egy nő

Drogproblémákkal küzdött az anya, így jobbnak látta, ha megszabadítja fiát a szenvedéstől. A kisgyermek életét sajnos nem tudták megmenteni.

Borzalmas dolog történt egy dél-karolinai házban. Pont hálaadás napján következett be a tragédia, amikor is egy 6 éves kisfiú elhunyt.

A 31 éves Mary Amelia Rosborough az esti órákban visszatért a vadászatról, amikor váratlanul lelőtte a gyermekét. Kezdetben nem volt biztos, hogy szándékos gyilkosság vagy baleset történt, de most már semmi kétség nem maradt. A kegyetlen nő nem véletlenül húzta meg a ravaszt…

A kis Jace Wiset az édesanyja ölte meg
Fotó: Karolinai Rendőrség

Rosborough bátyja berohant a szobába, amikor meghallotta a lövést. Látta, hogy a nővére megpróbálja újratölteni a fegyvert, ezért a földre taszította és ott tartotta, amíg a rendőrség meg nem érkezett.

Az eset a fiú nagyszüleinek a házában történt, ahol összeült a család, hogy megünnepeljék a hálaadást.

A rendőrségi információk szerint a nő drogfüggő és egy hónappal korábban túladagolta magát. A mentősök még időben érkeztek, hogy megmentsék. Akkor még semmi jele nem volt annak, hogy bántani akarná a kisfiát.

Ám azután, hogy bekerült a kórházba a nő úgy gondolta, meg kell magától védenie, és ezért a mennybe akarta küldeni gyermekét. A hat éves kisfiú nem élte túl a lövést.

Mary Amelia Rosborought-t jelenleg óvadék nélkül tartják fogva, és tárgyalására várhatóan január 12-én kerül majd sor.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!