10 hónapja

„Hiányzik nekik az apjuk„ – kétségbeesett a család, kómában van és az életéért küzd a fiatal, covidos apa

A család a poklok poklát járja meg, elmondhatatlanul összetört mindenki. Az apuka az életéért küzd a koronavírus miatt.

A 41 éves James Graysonnak semmilyen alapbetegsége sem volt, sőt: gyakran lejárt az edzőterembe, és nagyszerűen érezte magát. Egészen addig, míg el nem kapta koronavírust és kórházba került. Az asztalos munkákkal foglalkozó férfi 8 gyermek édesapja, kétségbeesett családja azt mondja, hogy a férfi nem mutatja a javulás jeleit. Jelenleg is kómában van és az éltéért küzd. Összeomlott a tüdeje, vérrögök alakultak ki nála és tüdőgyulladást is kapott.

„Mindannyian összetörtünk. Apa egészséges volt, állandóan az edzőterembe járt. Soha nem gondoltuk volna, hogy a vírus ilyen súlyosan érintheti őt” – mondta a férfi legidősebb lánya, a 21 éves Ebonnie.

„James szinte sosem volt beteg, és soha, egyetlen szabadnapot sem vett ki a munkából. Szívszorító őt így látni„ – magyarázta a Mirrornak James felesége, Becky. „Nem mutatja a javulás jeleit... Az orvosok azt mondják, hogy a túlélési esélye nem több, mint 50 százalék. Egy érzelmi roncs vagyok most. Mintha a pokolban lennék. A gyerekek is le vannak sújtva, és rettenetesen hiányzik nekik az apjuk.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!