12 hónapja

„Mindannyiunk szíve összetört” – meghalt egy 38 éves édesapa, négy gyermeket hagyott hátra

Koronavírussal került kórházba a családfő, de alig egy hét leforgása alatt elveszítette a csatát a fertőzéssel. Egész családját sokkolta a tragédia.

Egy négygyermekes édesapa fertőződött meg a koronavírussal, amibe egy hét leforgása alatt belehalt. Mindez azért történhetett meg, mert azt mondta: nem volt szüksége az oltásra, mert nem járt ki.

Antony Ayiotis szeptember 17-én halt meg a kórházban, majdnem egy héttel azután, hogy koronavírussal megfertőződött. Nővére, a 36 éves Stacie elmondta, hogy a tragikus haláleset teljesen összetörte és lesújtotta a családját, ugyanis álmukban sem gondolták volt, hogy elkaphatja a betegséget.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

„Mindannyiunk szíve összetört. Nem tudom, mit mondjak. Minden olyan gyorsan történt. Minden nap, amikor kórházban volt, egyre rosszabbul lett. Egy percig sem gondoltuk, hogy így fog meghalni” – mondta megtörten Antony testvére.

Otthonában, majd pedig a kórházban riasztó gyorsasággal romlott az állapota, ami családját mélyen megrázta. Antonynak ugyanis nem volt semmilyen alapbetegsége, nem dohányzott, de még csak nem is ivott.

Gyermekei anyjának az volt az egyetlen szerencséje, hogy mindkét oltást felvette, így nem kapta el szerelmétől.

Nővére, Stacie és családja adomány gyűjtésbe kezdett a GoFundMe oldalon, hogy félretegyenek egy kis pénzt félárván maradt négy gyermeke számára és a temetésére.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!