1 éve

Felfoghatatlan tragédia: apák napján hunyt el az 5 hónapos kislány és egész családja

Tragikus körülmények között vesztette életét a négyfős család. Rokonaik találtak rájuk a saját házukban.

Szörnyű tragédiáról számoltak be az Ohio állambeli Jackson Townshipből. A szörnyű családirtás ráadásul éppen apák napján történt.

A rokonok riasztották a rendőrséget, amikor holtan találták házukban a 47 éves veteránt, Nicholas Mavrakist; feleségét, a 37 éves Lesley-t, és két csodálatos gyermeküket: Ace-t (13) és az öthónapos Pippát.

A rendőrségi jelentések szerint lőtt sebeket találtak mind a négyükön. Elsősorban gyilkosságra-öngyilkosságra gyanakodnak a nyomok alapján.

„Az esetet családi veszekedésként vizsgálják, amely halálos kimenetelűvé vált. Jelenleg úgy gondoljuk, hogy nincs más személy, aki érintett lenne az incidensben” – árulta el az egyik helyi rendőrtiszt.

A tragédiáról akkor szereztek tudomást a nyomozók, amikor a családhoz rokonok érkeztek vendégségbe. Mivel nem nyitottak ajtót és semmire sem reagáltak, aggódva hívtak segítséget.

„Nem tudom, hogy mi történhetett. De tudom, hogy a férjének a katonaság miatt poszttraumás stressz zavarja volt, és problémáik is voltak a közelmúltban” – mondta a rokon a 911-es segélyhívó diszpécserének.

A családfő, Nicholas 2013-ban törzsőrmesterként szerelt le 20 év szolgálat, valamint egy afganisztáni és egy iraki bevetés után.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!