KÜLFÖLD

Váratlan tragédia: óvodába vitte 6 éves kisfiát az édesanya, amikor bekövetkezett a baj

A nő még csak fel sem foghatta, mi történik velük, amikor a férfi fegyvert rántott és lelőtte kisgyermekét.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan, hogy lehet valaki ennyire meggondolatlan, és miért cselekedik dühből úgy, amit már sehogyan sem lehet visszacsinálni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy édesanya 6 éves kisfiát vitte éppen az óvodába, amikor váratlanul egy ismeretlen férfi leszorította őket az útról az autópályán. Sőt, a férfi ezek után még békejelet mutatva vigyorgott bele az édesanya arcába. A nő felháborodott, és beintett a pofátlan sofőrnek.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A 24 éves Marcus Eriz ezt azonban nem hagyta megtorlás nélkül. Elővette fegyverét és többször is rálőtt a nő kocsijára, eltalálva a hátsó ülést és az azon ülő kisfiút. Aiden Leos azonnal életét vesztette.

A történtek után természetesen az édesanya a rendőröktől követelte, hogy szolgáltassanak igazságot az elhunyt kisfiúnak. A nyomozóknak sem kellett több, és az autópálya-felvételek alapján kezdték keresni a vétkes autót és sofőrjét.

A gyilkos férfi elrejtette kocsiját egyik rokonának a garázsában, haját levágatta és leborotválta szakállát is, hogy elrejtőzhessen – írja a Crime Online.

A férfit és 23 éves barátnőjét, – aki szintén érintett az ügyben – Wynne Lee-t több mint két héttel később letartóztatták a lakásukban. Mindkettőjüket letartóztatták és a börtönben várják augusztusi tárgyalásukat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?