1 éve

Mellbevágó: egy parkban hagyta meghalni újszülött csecsemőjét

Csupán a véletlennek köszönhető, hogy megmenekült a kisbaba a haláltól. Egy hős kutya szagolta ki a csöppséget.

A 64 éves Terry Walsh és husky kutyája számára az április 22-ei séta először ugyanolyannak tűnt, mint a többi. Arra sem kutya, sem gazdája nem gondolt, hogy az egész életük meg fog változni…

Éppen egy birminghami parkban sétáltak, amikor a farkaskutya, Hel egy különös csomagra hívta fel gazdája figyelmét. Az eb az orrával meg is bökte a csecsemőt, mire az felsírt.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A nyugdíjas férfi alaposan meglepődött, amikor rábukkantak a pár órája született gyerekre, akit egy egyszerű takaróba csomagoltak – írja a Metropol.

„Tőlem balra egy feltekert takaróra figyeltem fel a bokrok alatt, de mivel kidobott holminak tűnt, továbbmentem. Hel viszont oda akart menni hozzá, hiába akartam visszafogni. Nagyon finoman kezdte az orrával megbökni és szimatolni, amikor a csecsemő felsírt” – mesélte Terry, aki szerencsésnek tartja, hogy ők találtak rá a kisbabára, hiszen egy másik nagy testű kutya akár bánthatta is volna.

Később az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy egy egészséges gyerkőcről van szó, akit aznap hozott világra az anyja.

A szemtanúk leírása alapján egy húsz év körüli nőt kezdett keresni a rendőrség. Egyelőre nem találtak még rá, így azt sem tudni, miért így mondott le a gyerekéről.

„Két tinédzserrel is beszéltem, akik azt mondták, fél vagy egy órával korábban láttak egy nőt, aki ugyanolyan takaróban cipelte a kisbabáját. Aztán hívtam a mentősöket, akik kórházba vitték a kisfiút” – részletezte Terry Walsh.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!