1 éve

„Démonok voltak bennük” – halálra éheztette 2 és 3 éves gyermekét a szektás nő

Az asszony azt hitte démonok szállták meg a kicsiket, ezért rendszeresen kegyetlenül bánt velük. Egyik gyermek életét sem tudták megmenteni.

Halálra éheztette és rendszeresen verte két kisgyermekét egy Floridában élő nő. A 79 éves Anna Young egy helyi szektának volt a tagja. Mivel a szomszédok szelíd és vallásos nőnek hitték, aki a rászorulókon segít, a gondozására bízták a hároméves Emon Harpert és a kétéves Katonya Jacksont.

Szektát alapított ima közösség helyett a nő

A nő titokban azonba részt vett egy „Imádság háza minden emberért” nevű horrortábor megalapításában, ahol azt állították: a szerencsétlen embereken segítenek, akik bajba kerülnek. Sokan ezért a szívtelen nőt „Anna anyának” szólították.

Az ártatlan gyerekek nem érdemeltek volna, ilyen kegyetlen sorsot
Fotó: Pixabay

A kis Emont a szektatagok megverték, megkínozták és egy szekrénybe zárva éheztették. Később, amikor holttan találták egy szennyes kosárba rakták, majd Young kiadta a parancsot, hogy égessék el a holttestét, amit azóta sem találnak a rendőrök.

A kétéves Katonya pedig epilepsziás volt, ami miatt rohamok kínozták. Young azt hitte a kislányt megszállták a démonok, ezért nem kezeltette, hanem halálra verte. A bántalmazás során újabb roham tört rá, így a halottkém azt feltételezi, amiatt vesztette életét kicsi.

Végül Anna Young lánya tálalt ki a borzalmakról a rendőrségnek, miután már nem bírta elviselni a kegyetlenségeket.

Halálra éheztette és verte a gyerekeket

„Az embereken agymosást végeztek. Ha Anna nővér azt mondta volna igyunk mérget, megtettük volna. Félelmet keltet és Istennel fenyegetőzött. Azt mondta, mindenki a pokolra fog kerülni. A gyerekekkel azért bántak kegyetlenül, mert azt hitte megszállták őket a démonok” – árulta el a John Neal, aki szintén a szekta tagja volt.

A bíróság Anna Youngot 30 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte Emon és Katonya halála miatt. Korára való tekintettel valószínűleg élete végéig rács mögött marad– írja a Crime Online.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!