KÜLFÖLD

Összeomlottak a szülők: egy 8 napos ikerfiú fulladt bele az árokba

A nyolcnapos csecsemőket egy csapat vadállat ragadta el a házból. A rendőrség nyomozni kezdett, miután nem találták hihetőnek az édesanya történetét.
  • Szerző: Ripost

Nem mindennapi állattámadás szakított szét egy családot az indiai Thanjavurban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 26 éves R. Buvaneswari arról számolt be, hogy éppen a kinti illemhelyüket használta, amikor egy csapat majom lebontotta házáról a tetőcserepeket, majd elragadták a 8 napos ikergyerekeit.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A szomszédoknak köszönhetően az egyik elrabolt csecsemőt visszaszerezték, de addigra nyoma veszett a testvérének. Végül a másik babát a Thanjavur-palotát körülvevő vizesárokban holtan találták meg.

„Amint jelentették az eseményt, rohantunk a helyszínre és keresni kezdtük a második babát. Végül a csecsemőt egy vizesárokban fedeztük fel” – mondta S. Chandramohan rendőrfelügyelő.

Az édesanya állításai nem egyeznek az ikerfiú holttestén talált nyomokkal

A kékkabátosok elrendelték az újszülött iker holttestének boncolását, ugyanis néhány nyomozónak nem tűnt teljesen őszintének az édesanya meséje. Kételyeiket elsősorban arra alapozzák, hogy nem voltak az elhunyt gyermek testén állati támadásra utaló nyomok – írja a Crime Online.

Egyébként nem ez az első, csecsemők ellen irányuló támadás, amit majmok követtek el. Korábban szintén egy újszülöttet ragadtak el egy indiai faluból, akit később egy kút mélyén találták holtan.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?