1 éve

„Zokogtam, de ő mindvégig erős maradt„ – megrázó, utolsó közös fotó készült anyáról és lányáról, akik együtt küzdöttek a koronavírus ellen

Az utolsó közös fotójuk 24 órával azelőtt készült, hogy az édesanya meghalt.

A koronavírus tönkretett egy családot, amelynek szinte minden tagja elkapta a betegséget. A legrosszabb állapotba a légzési nehézségekkel küzdő Anabel Sharma és édesanyja, Maria Rico került. Anabel most egy fotót osztott meg, amelyen az intenzív osztályon lévő ágyukon fekszenek mindketten, és egymás kezét fogják a nehéz pillanatokban.

A fotó elkészülte után 24 órával később Anabel 76 éves édesanyja meghalt. A drámai képpel arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy ez bárkivel megtörténhet, legyünk óvatosak – írja a Daily Mail.

„Bárki elkaphatja, és csak a szerencsén múlik, túléli-e. Ha valaki a szabályok megszegésén gondolkodik, arra kérem, képzelje magát a helyembe. Gondoljon bele, milyen lehet végignézni, ahogy az édesanyja mellette hal meg vagy azt mondják neki az orvosok, lehet, hogy ő sem éli túl – mondta könnyeivel küszködve Anabel. – Anya próbált még beszélni, de csak annyit értettem, felkészült a halálra. Zokogtam, de ő mindvégig erős maradt.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!