2 éve

Horror: vadállatok tépték szét a 4 éves kisfiút és édesanyját

Cipőt indultak vásárolni, amikor bekövetkezett rejtélyes haláluk. Az asszonyt jegygyűrűje alapján tudták csak beazonosítani.

Rejtélyes körülmények között vesztette életét a négy éves Gioele és édesanyja, Viviana. A holttestükre Szicília part menti autópályájának erdős részén találtak rá augusztus 3-án.

Miután az erdőben lerobbanhattak a kocsijukkal, mindketten életüket vesztették. Bomlásnak induló testükből már az állatok kezdtek lakmározni, mire rájuk találtak.

Mindössze 16 nappal az eltűnésük után, már szinte csak csontok maradtak az anyából és kisfiából. Az édesanya holttestét csak jegygyűrűje alapján tudták beazonosítani a szakértők. Jelenleg még folyik a nyomozás, hogy halálukhoz szörnyű baleset, gyilkosság vagy öngyilkosság vezetett.

A nyomozás részleteiből az is kiderült, hogy a kisfiún azt is vizsgálni fogják, megerőszakolták-e halála előtt – írja a Mirror.

Állítólag Viviana halála előtt komoly pszichés problémákkal küzdött, mentális állapota megromlott a koronavírus okozta bezártság miatt. Férje, Daniele Mondello azt nyilatkozta a rendőrségnek, hogy eltűnésük előtt az asszony nyugodtan indult el kisfiával Milazzóba, hogy cipőt vásároljanak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!