KÜLFÖLD

Horror: szivaccsal megfojtotta kisfiát, majd a játékai közé fektette

Az édesanya nem bírta tovább a gyereke gondozását.
  • Szerző: Ripost

A 40 éves Olga Freemant azzal vádolták meg, hogy meggyilkolta Dylant (10) Nyugat-londonban lévő actoni házukban vasárnap reggel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint arról korábban a beszámolt, a szomszédok egy gyermek sikolyára riadtak fel, majd reggel már csak a ház előtt álló rendőrautókra figyeltek fel.

A The Sun információ szerint a gyerek halálához vezető hat hónap során az anyjának több problémával is meg kellett küzdeni, miután fia számos betegség jele tűnt fel, többek között az autizmusé.


„A halál oka a légutak elzáródósa. A szivacs darabkáit megtaláltuk a gyerek torkában” – árulta el az orvosszakértő. Mint kiderült az anyja egy szivaccsal fojtotta meg 10 éves kisfiát, majd játékai közé fektette.

Dylan apja, Dean Feeman egy profi fotós, aki számos hírességet is fényképezett már, többek között Bradley Coopert és Emily Ratajowskit. A férfi éppen Spanyolországban dolgozott, amikor megkapta a sokkoló hírt.

„Dylan gyönyörű sziporkázó és kíváncsi gyerek volt, aki szeretett utazni és művészeti galériákba járni, valamint úszni” – nyilatkozta az édesapa.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?