2 éve

Ágyában békésen alvó kisgyermeke mellett fojtották meg a fiatal nőt

A németországi Kiel bíróságának vádlottak padján ül az a 25 éves tunéziai migráns, aki egy hotelszobában fojtotta meg egykori kedvesét. A tragédia alatt a közös fiuk a gyermekágyban aludt békésen.

Hamzar D. életében nem ez az első alkalom, hogy a bíróság előtt kell felelnie tettéért. Korábban erőszakos bűncselekmény elkövetéséért elítélték már egyszer. Az új ügyben azzal vádolják, hogy idén februárban egy rendsburgi hotel szobájában megfojtotta az exnejét. A férfi a bíróságon elmesélte, hogy egykori szerelmét egy helyi diszkóban ismerte meg, pár hónappal később pedig örök hűséget fogadtak egymásnak. Megszületett első közös gyermekük is, ám a férfi szerint a felesége ekkor megváltozott.

Vita vitát követett, a férj pedig az idő előrehaladtával egyre agresszívabb lett.

A szétköltözés és a válás sem váratott magára túl sokáig. Hamzar D. azt állítja, hogy felesége rejtegette előle a közös fiukat, sőt még keresztényt is nevelt belőle, ami hab volt a tortán. Bántalmazás miatt a tunéziai migráns ellen távolságtartási végzést adtak ki a hatóságok, de ennek ellenére a pár gyakran találkozott.

Így volt ez idén februárban is, amikor úgy döntöttek, hogy egy hotelben töltik az éjszakát. A bevándorló elmondása szerint vodkát ittak, majd miután felkelt a gyerekük, újabb vita keletkezett közöttük. A nő elhagyta a szobát, a férfi pedig belenézett az exneje mobiltelefonjába, ahol ismeretlen férfiak fotóit találta meg. Ettől a vallomása szerint annyira bedühödött, hogy a fürdőszobában megpróbálta az övével felakasztani magát, megvágta a csuklóját, és bevett kb. 70 tablettát. Időközben az exneje visszatért a szobába, és vita még inkább elfajult.

Képünk illusztráció (Fotó: Pascal Saez / Getty Images)

A nő hisztérikus lett, Hamzar D. pedig állítólag csak azért kezdte fojtogatni egykori szerelmét, hogy lenyugtassa. Az áldozat azonban elvesztette az eszméletét és összeesett. A tunéziai menedékkérő segítséget hívott, de ekkor már késő volt. A tárgyalás augusztus 14-én folytatódik.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!