2 éve

Szívszaggató: egymás kezét szorítva vitte el a koronavírus az idős házaspárt

Mindenhova együtt mentek és mindent együtt csináltak.

71 éven át voltak házasok, majd öt nap különbséggel vesztették életüket a kórházban, a koronavírus miatt. Pat (91) és Ron Wood (94) egymás kezét fogva feküdtek a kórházban, még el nem kellett búcsúzniuk egymástól.

A férfi, miután visszatért szerelméhez a második világháború után, sikeres labdarúgó karrierbe fogott. Házasságuk során egyetlen egy lányuk született, Nikki Evans.

„Mindent együtt csináltak. A világjárvány idején otthonukban maradtak mégis elkapták a koronavírust, így együtt mentek kórházba is. Eredetileg a férfiakat és a nőket külön kórteremben látták el, de édesanyám ragaszkodott, hogy egymás mellett legyenek” – nyilatkozta megtörten gyászoló gyermekük.

A Worthingben élő párnak, miután megfertőződött a koronavírussal és kórházba szállították őket, sikerült elérniük, hogy egymás mellett feküdhessenek. Pat utolsó óráiban egymás kezét szorították, majd öt nappal később férje, Ron is követte.

Lányuk a The Argus oldalának elárulta, édesanyja 20-as éveiben ismerkedtek meg szülei, majd 1949. április 23-án összeházasodtak. Ronnak a szívfertőzése vetett véget a focikarrierjének. A pár viszont minden megpróbáltatás ellenére is együtt marad.

Patot és Ront együtt helyezték örök nyugalomra hétfőn.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!