5 éve

Felnőttként tudta meg, hogy a szülei testvérek

A 32 éves Donna Price idilli gyerekkort tudhatott magáénak - most azonban családja darabokra hullott, és a sokkot még mindig nem tudta kiheverni.

Kiderült, hogy az a férfi, akit egész életében az apjának hitt, valójában nem az apja, de mégis vérrokona: a szülők ugyanis testvérek.

 

Donna világa 2014-ben hullott darabjaira, mikor egy elhidegült nagynéni megerősítette azt a rosszindulatúnak tűnő pletykát, hogy a fiatal nő szülei valójában testvérek, és vérfertőzést követtek el, mikor Donna és három fiatalabb testvére megfogant. Az ügy hamar a londoni rendőrség elé került, és a DNS-tesztek bebizonyították, hogy a három fiatalabb gyerek ebből a vérfertőző kapcsolatból született – Donna apja azonban egy máig ismeretlen férfi.

„Úgy érzem, az egész gyerekkorom hazugság volt. Gyűlölöm őket, nincsenek rá szavak, mennyire!”

– mondta zokogva a nő.

Miután Donna feljelentette a szülőket, a rendőrség 2 éven át nyomozott – végül a szülők is bevallották, hogy testvérek. Felfüggesztett börtönbüntetést kaptak.

Donna próbálja boldogan nevelni párjával négy gyereküket, de szüleinek minden képét, ajándékát eltüntette az otthonukból, mert mint mondta: nem tud gyűlölködés és sírás nélkül rájuk nézni.

Az apa, Robin Price is megszólalt az eset kapcsán. Mint mondta, fogalma sem volt róla, hogy van egy féltestvére. A nővel teljesen véletlenül találkoztak még a ’80-as években egy klubban, és azonnal egymásba szerettek. Csak egy év múlva tudták meg a nő nővére révén, hogy nem csak az érzéseik kötik össze őket, hanem egyik szülőjük is. Ekkor azonban a nő már gyereket várt – mint később kiderült, nem Robintól –, és a szerelmük erősebbnek bizonyult a racionalitásnál. Csak 1994-ben szakítottak, és gyerekeiknek sosem árulták el, hogy valójában rokonok. Az anyának azóta újabb kapcsolatából született még egy gyereke.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!