6 éve

Felvette a bolti kamera a 78 éves apácát lopás közben

Elpakolta a holmikat a táskájába, majd a bejáraton át távozott fizetés nélkül az idõs apáca. Pechére a bolt kamerája mindent látott, de néhány vásárlónak is szemet szúrt az amatõr módon kivitelezett lopás.

Szerző M. Elek

Pennsylvaniában letartóztattak egy 78 éves apácát, miután bebizonyosodott, hogy bolti lopást követett el. A szentéletű matróna csipszet, sampont, kávét és szappant tulajdonított el 23 dollár értékben. Az árucikkeket a táskájába pakolta, majd, megvárta, amíg valaki bejön a bejáraton, és ott távozott a boltból.

Az üzlet tulajának egy másik vásárló szólt, hogy szerinte az egyik nő éppen lop az boltjából. A tolvaj addigra már kint volt a parkolóban és elhajtott autójával.

Persze a rendszám alapján percek alatt kiderült, hogy a jármű a Szent Cirill és Metód kolostor tulajdonában van. Az üzlet videókamerájának felvétele alapján pedig már gyerekjáték volt beazonosítani a nővér kilétét, Agnes Pennino 78 éves apáca személyében. Láthatóan nem volt gyakorlott a lopás vétségének terén, hiszen annyira amatőr módon csinálta, hogy nem csak a kamera, de más vásárlók is kiszúrták.

Hihetetlen, hogy már egy apácában sem lehet megbízni! 

- morfondírozott az üzlet vezetője.

Kereshetnénk mentséget számára, hogy egy rászoruló számára szerezte be ilyen módon az alapvető dolgokat, esetleg a kolostorban annyira sanyarúak a körülmények, hogy még sampont sem kapnak, de a kolostor nem kívánta kommentáli az esetet. Így sajnos a motivációról csak találgathatunk.

Forrás: news.yahoo.com

Szerző M. Elek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!