KOMPOST

Meztelenül szoptatta 3 éves lányát az ismert magyar anya

A provokatív felvételek még az egyik angol bulvárlap honlapjára is felkerültek, miután egy nő azzal vádolta meg Rékát, hogy férfiak elcsábítására használja fel a képeket.
  • Szerző: Doris

Durva vádakkal illette egy New York-i nő az ismert magyar fotóst, Nyári Rékát.

A Helsinkiben született, de sok időt Budapesten töltő Réka ugyanis több olyan képet is feltöltött az Instagramjára, amin anyaszült meztelenül szoptatja közel 3 éves kislányát, Ilót - írja a Daily Star.

Ez pedig teljesen kiverte a biztosítékot a nőnél, aki egy repülőn találkozott a magyar fotóssal. Később azt állította, hogy Réka szándékosan árasztja el ilyen képekkel a netet is, hogy megpróbálja elcsábítani más nők pasiját. Réka szerint azonban ebből semmi sem igaz, a nyilvános szoptatásban pedig semmi rossz nincsen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reka Nyari (@rekanyariphotography) által megosztott bejegyzés,

"Nagyon zavar, hogy sokan így gondolkodnak a nyilvános szoptatásról, az említett hölgy a New Yorkból Budapestre tartó repülőn ült előttünk, és szabályosan gusztustalannak nevezett, amikor meglátta, hogy megetetem a lányom. Azt hitte, így akarom elszedni a férjét, de ebből persze semmi sem igaz"

- nyilatkozta Réka a portálnak.

Nem ez azonban az első eset, hogy Rékát kemény kritikával illetik. Sokan mélyen megdöbbennek és ráncolják a homlokuk, amikor a fülükbe jut, hogy a magyar anyuka még mindig szoptatja a lányát, de szerinte ez így van jól.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?