KOMPOST

Lebukott a kéjenc tanárnő: 6 diákjával is szexelt az iskolában

Furcsa dologgal magyarázta, miért csábította el a 14-15 éves diákjait.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Sajátos védekezés mellett döntött annak a középiskolai tanárnőnek az ügyvédje, akit azzal vádolnak: hat diákjával is lefeküdt, ráadásul az egyikkel egy szexvideót is készített.

A New Jersey-ben élő Nicole Dufault ellen még 2015-ben emeltek vádat, a tárgyalások azonban csak most értek a célegyenesbe, miután csütörtökön a nő vádalku keretén belül bűnösnek vallotta magát három esetben. A vád szerint Dufault 2013 és 2014 között összesen hat, 14-15 év közötti diákját csábította el. Általában az iskola területén feküdt le velük, de egyikkel a kocsijában is együtt volt.

A tanárnő ügyvédje korábban úgy nyilatkozott: “Határozottan hiszem, hogy egyetlen áldozat van csupán, és nem hat, és az az egy áldozat maga Nicole Dufault.” A védő szerint ugyanis a nő megváltozott viselkedése – és így bűnlajstroma is – arra vezethető vissza, hogy nem sokkal korábban volt egy agyműtétje, amely során egy söntöt ültettek be neki, hogy lecsapolhassák a felgyülemlett agy-gerincvelői folyadékot a koponyájából. Ez az agyműtét különösen sérülékennyé, bizonytalanná tette a tanárnőt – emiatt csábított el diákokat.

A hosszú éveken át húzódó tárgyalás a tervek szerint június 8-án zárul, ekkor szabják ki Dufault büntetését. Az már biztos, hogy a vádalku értelmében regisztrálják, mint szexuális bűnelkövetőt, valamint soha többé nem taníthat – írta a Bors.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?