BIZARR

Sokkot kapott a menyasszony, amikor anyja felbukkant az esküvőn

Durva, mit művelt a mama. Ami történt, az minden menyasszony rémálma. A helyzet kínosságát csak fokozta, hogy az eset nagy nyilvánosságot is kapott. Az biztos, hogy egy ara se szeretné, ha így lenne emlékezetes a nagy nap...
  • Szerző:

Mindenki tudja, hogy esküvőre úgy illik érkezni, hogy nem öltözzük túl a menyasszonyt, igen kínos, ha akad olyan nő a társaságban, akinek drágább és elegánsabb ruhája van. Hát még ha a menyasszony anyukája lő túl a célon! Egy fiatal nővel ez történt; az ausztrál Jane Lu még fotókat is osztott meg arról, hogyan rombolta le a menyegzőt az örömanya.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia (Képünk illusztráció!)

A fiatal nő még az esküvő előtt látta az anyja ruháját, és már akkor kisebb sokkot kapott; hiszen az asszony talpig hófehér ruhát választott, ami ráadásul sokkal inkább tűnt menyasszonyi ruhának, mint az ara egyszerű, fehér darabja.

null

null

Akárhogy is akarta, nem tudta lebeszélni az anyukát a hófehér ruháról, így az esküvőn igencsak furcsa látvány tárult a násznép elé: az anyához képest a menyasszony úgy festett, mintha ő maga is csupán egy vendég lenne.

null

null

A menyasszony egyébként azért ragaszkodott az egyszerű ruhához, mert egy divattervező cégnél dolgozik vezetőként, és megtetszett neki a saját darabjuk. Ennek megfelelően a koszorúslányok is egyszerű szabású, rózsaszín ruhákat öltöttek magukra.

null

null

A menyasszony végül nem haragudott meg az édesanyjára, az öltözködési malőr ellenére csodás volt a nagy nap. Annál inkább kiakadtak a kommentelők; a közétett fotókat több, mint 160 ezren látták, és sokan nem rejtették véka alá a véleményüket. Volt, aki azt mondta, ő sírva fakadt volna, egy másik nő kijelentette, ha az ő anyja jelent volna meg így az esküvőjén, bizony, leöntötte volna vörösborral a hófehér ruháját.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?