BIZARR

Nem adja húsevőknek a szerveit: kiakadtak a netezők a vegán nőre

Sokaknak az égvilágon semmi baja nincs azzal, ha valaki felhagy a húsevéssel, hiszen mindenkinek szíve joga azt enni, amit akar. De amit az egykori tanár mondott egy videójában, az még a legbéketűrőbbeknél is kicsapta a biztosítékot...
címkék:
  • Szerző:

Rengeteg oka van annak, miért áll át valaki vegán életmódra. Van, aki egészségesebbnek és fittebbnek érzi magát, más pedig egyszer csak azt veszi észre, hogy egyre kevésbé kívánja a húst. Vannak olyanok is, akik sajnálják az állatokat, és nem akarnak semmilyen állati eredetű ételt magukhoz venni, így nem járulnak hozzá a mészárláshoz, és ahhoz, hogy sokszor a haszonállatokat rettenetes körülmények között tartsák. Egy vegán aktivista, Miss Cadie az utóbbiak közé tartozik – ám ahogy a véleményét kifejti, az sokak szerint erősen bicskanyitogató.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

Egyik legutóbbi videójában ugyanis kijelentette, hogy életében először írt alá olyan papírt, hogy nem járul hozzá ahhoz, hogy ha meghal, a szerveit megkaphassa valaki. Pedig, mondja a videóban, nem csupán tanár, de nővérke is volt, így mindig tudta, milyen fontos a szervdonáció. Ám a világ újabban annyira romlott lett, és annyi gonosz ember él a Föld bolygón, hogy kénytelen volt megtenni ezt a drasztikus lépést. „Kizárólag állatjogi aktivistáknak adnám a szerveimet” – fejti ki a videóban, és hozzáteszi: „Ugyanis róluk biztosan tudom, hogy nem etetnék halott állatokkal a testet, amit az én szerveim mentettek meg.” A videót itt tudod megnézni:

 

@thatveganteacher##inverted ##organs ##organdonation ##organdonationawareness ##teachers ##nurses ##beveganfromnowon ##bebetterbevegan ##bebetter♬ original sound – thatveganteacher

Hozzátette, sajnálja, hogy így kellett döntenie, és üzent a húsevőknek is: „Nos, ti pedig éljétek csak tovább az életeteket, állatokat gyilkolva.” Valószínűleg ő sem számított akkora nézettségre, amekkorát a videó elért: 750 ezer alkalommal nézték meg a felhasználók, és sokan nem rejtették véka alá a véleményüket. „De akkor, ugye, te is csak olyan szervet fogadnál el, ha halálos beteg lennél, ami egy vegáné volt?” – tette fel a kérdést egy kommentelő. Mások szerint undorító, pláne volt nővérként, hogy simán csak azért, mert valaki szokott húst enni, teljesen rendben valónak találja, hogy szervdonor híján meghaljon. Az egykori tanárnőt nem zavarták a negatív kommentek, legalábbis nem kért bocsánatot a videó miatt.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?