BIZARR

Megszólalt a testépítő: szőrnyű baleset történt szenteste szexbaba feleségével

Yuri Tolochko igencsak bizarr szerelmi életet él, és ennek igyekszik minden apró mozzanátát megosztani rajongóival is az instagram odalán.
címkék:
  • Szerző:

A kazah testépítő egy Margó nevű szexbabában találta meg élete párját. Yuri Tolochko tavaly decemberben már el is határozta, hogy megkéri szexbabája kezét, ám márciusi esküvőjüket a koronavírus miatt elhalasztották. Októberre tolódott a ceremónia, amit megint el kellett halasztani, mert egy tüntetésen megtámadták a férfit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Néhány hete végre férj és feleség lett a férfi és élettelen babája, Margo. A lánykérés előtt 8 hónapig kapcsolatban is volt a páros, bár nem ment zökkenőmentesen a szerelmük, Yuri ugyanis időnként nagyon féltékeny az asszonyra. Ennek ellenére úgy érezte a karácsonyt most másként töltik és meg iss hívta magukhoz néhány barátját.

Miderről így nyilatkozott: „Remek kis estének indult, steaket ettünk és sushit. Aztán kicsit mulatni kezdtünk a barátokkal, és történt egy kis baleset, Margo megrepedt. El kell vinnem megjavítatni, így a feleségem az ünnepeket egy másik városban tölti.

(instagram)

A férfi elmondása szerint a babának komplexusai lettek, miután mindenhol megjelent a fotója, ezért igazi orvosokhoz vitte el, akik plasztikai műtétet hajtottak rajta végre. Ráadásul ez még nem minden: Tolochko azt is állítja, hogy Margo pincérnői munkát végez egy helyi bárban.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?