BIZARR

Elvis még most is él? Bizonyító erejű fotókról beszélt egy rendőr

A legendás zenész halálát rajongói sosem akarták elfogadni, ezért időről időre újabb összeesküvés-elméleteket gyártanak.
  • Szerző: Ripost

Elvis Presley 42 éves korában szívrohamban halt meg, de sokan vannak azóta is, akik ezt nem hiszik el. Nekik szolgálhat bizonyítékul egy rendőr vallomása, aki szerint órákkal a halála után, egy helikopteren fotózták le a Királyt 1977. augusztus 16-án.

A halottvizsgálat szerint az énekes halálát szívroham okozta.
Monte Nicholson Los Angeles-i seriff azonban egy 1990-es dokumentumfilmben, amelynek részlete márciusban került fel újra Youtube-ra, azt mondta, hogy ő látott fotókat Elvisről, amelyek a halála után készültek, és amelyeken a kormány helikopterébe szállt be. A rock and roll sztárt olyan emberek vették körbe, akik a kormány ügynökei lehettek. Nicholson szerint az a legérdekesebb az egészben, hogy a fotók a zenész Gracelandben történt halála után nem sokkal készültek.

A fotókat egy olyan ember készítette, aki korábban Elvisnek dolgozott, de nem volt hajlandó újra megmutatni a képeket a rendőrnek. Õ azonban még mindig hiszi: a Király él - írja a Daily Star.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?