Sunyi trükkökkel játszott át milliókat a haverjainak Magyar Péter

POLITIK
KOMPOST

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.09.25. 09:45

"Rájöttem, hogy megcsal a párom, ezért összeálltam a szeretőjével, hogy megbosszuljam"

Egy megcsalt nő nem tétovázott, megkereste a másik felet.

Vad bosszút eszelt ki egy felszarvazott nő, aki előtt gyanússá vált a párja viselkedése. A női megérzése nem is tévedett, kiderült, hogy a férfi hónapok óta egy szeretővel tartja a kapcsolatot. A harmadik fél azonban nem volt vele tisztában, hogy a férfi több vasat tart a tűzben, ezért beleegyezett, hogy bosszút álljanak a hűtlen férfin. Hatalmas meglepetés érte a szívtelen férfit, amikor legközelebb felkereste a szeretője házát.

viszony, hűtlenség, kapcsolat, szerető, megcsalás, csalfa, Pexels
Kegyetlen bosszút állt párján a felszarvazott nő /Fotó: Pexels/Illusztráció

A Dailystar számolt be Michelle történetéről. A hölgy rendszeres TikTok-felhasználó, gyakran készít videókat az életéről, azonban eddig nem igazán ért el sok embert. A legújabb sztorija azonban hatalmas népszerűségnek örvendett, ebben ugyanis elárulta, hogy hogyan állt bosszút a hűtlen párján. A felvétel jelenleg már 2,4 milliós megtekintésnél jár.

Úgy bukott le előttem a párom, hogy amikor legutóbb kérdeztem, hogy hova menjünk randizni, egy olyan helyet ajánlott, amelyet ki nem állhatok. Ezért viccesen azt mondtam neki, hogy vidd el oda inkább a "másik" barátnődet. Az erre adott arckifejezése azonban lebuktatta, hogy nem viccként fogta fel a dolgot. Hirtelen felhúzta magát és magyarázkodni kezdett. "Nincs másik barátnőm! Ne is viccelődj ilyennel!" Ez azonnal gyanússá vált, hatalmas piros zászló volt ez a számomra

 - kezdte beszámolóját a nő. Michelle a gyanúját és a női megérzését követve megnézte, hogy milyen új nő ismerősei lettek a párjának abban az időszakban, amikor ez az eset történt, és lássanak csodát, nem sokkal korábban ismerkedett meg egy hölggyel. Michelle ráírt a nőre és megkérdezte, hogy honnan ismeri a párját, és hamarosan kiderült, hogy egyszerre mind a két nővel kapcsolatot ápolt a hűtlen férfi.

Nem volt oka nem kedvelni engem, mert mindketten ugyanabban a cipőben jártunk. Nehéz helyzetben voltunk mind a ketten, ezért összefogtunk. Valójában az ő ötlete volt a bosszú. Azt mondta: anyámnak hamarosan könyvklubja lesz, ahova szeretném elhívni őt is. Gyere el te is! Tehát ott vártam a párom szeretőjének nappalijában, hogy megérkezzen este a párom. Mondhatom az arcára kiült döbbenet minden pillanatát imádtam.

- zárta sorait a nő, aki ezután az új barátnőjével együtt lapátra tette a férfit.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek