KOMPOST

10 évre lecsukták a pornósztárt, durva, miért ítélték el

Azt hinné az ember, hogy a pornósztárok – a szakmájukból adódóan – képesek felülemelkedni a féltékenységükön, de a valóság ennél lényegesen komplikáltabb...

Az Egyesült Államok észak-nyugati részén található Idaho állam szövetségi bírósága kedden 10 év börtönre ítélte Katrina Danforth-t, aki korábban 5 éven keresztül pornózott Lynn Passion és Lynn Pleasant művésznéven.

A 32 éves felnőttfilmes színésznőnek azért kell hosszú időre rács mögé vonulnia, mivel 2018-ban bizonyíthatóan megpróbálta féltékenységből megöletni egy bérgyilkossal korábbi férjét, akitől egy gyermeke is született – írja a New York Post internetes kiadása.

Katrina Danforth (twitter)

Katrinát még 2018 decemberében vette őrizetbe a rendőrség a Washington államban található Spokane Nemzetközi Repülőtéren. A nő azért utazott letartóztatásának a helyszínére, mert itt találkozott volna egy bérgyilkossal, akinek 2500 dollár (750 ezer forint) előleget készült átadni, hogy eltegye láb alól a férjét. Csakhogy az állítólagos bérgyilkosról, akivel majdnem egy hónapon keresztül tárgyalt a pornószínésznő, kiderült, hogy egy fedett rendőrnyomozó.

Katrina egészen az ítélethirdetésig tagadta, hogy bűnös lenne az ellene felhozott vádakban. Saját bevallása szerint a mai napig nem érti, hogy miért csattant a kezén a bilincs 2 évvel ezelőtt.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?