KIAJOBB

Szerző (s)

Létrehozva: 2024.10.27. 08:00

„Nem tartozom senkinek” – üzent a Fradi legendája a nagy meccs előtt

Remek formában várja a Győr a listavezető és címvédő Ferencvárost. A két csapat vasárnap a labdarúgó NB I 11. fordulójának meccsén találkozik.

A címvédő és listavezető Ferencváros az újonc Győr otthonába látogat a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A zöld-fehér együttesek összecsapásán telt ház fogadja majd a csapatokat, ami nem véletlen, hiszen az FTC legutóbb tíz évvel ezelőtt lépett pályára bajnokin a városban, akkor 1-0-ra nyert. A Győr remek formában várja a meccset, az utóbbi öt fellépésén veretlen maradt, háromszor nyert, kétszer döntetlenre végzettszembetűnő hullámzás minek tudható be? 

Borbély Balázs
Borbély Balázs csapata az utóbbi öt fordulóban nem kapott ki Fotó: Török Attila

Mivel a július végi élvonalbeli rajtig nem sikerült olyan erősségű és minőségi játékosállományra szert tennünk, ami megfelel az élvonal kihívásainak, rosszul indult az idényünk. Az utóbbi öt fordulóban valóban eredményes a csapat, a Diósgyőr és az Újpest ellen egy-egy pontot szereztünk, míg a Paks, a Fehérvár FC és az ZTE ellen egyaránt nyertünk. Most minden a helyén van, ehhez hozzájárul a csapat megerősítése, és a mezőkövesdi közös edzőtáborozásunk a válogatott szünetben

– mondta a vezetőedző, Borbély Balázs, aki egykoron a Bundesliga I. osztályában, a Kaiserslauternben is futballozott. A vasárnapi, Ferencváros elleni meccs kapcsán úgy vélte, kemény feladat vár rájuk. 

"A Nice elleni EL-sikere után felszabadult rivális ellen futballozunk. Mindegy, hogy Varga Barnabás vagy Matheus Saldanha szerepel kezdőcsapatban, mindketten kemény kihívást jelentenek, miként Adama Traoré, Kristoffer Zachariassen és Mohamed Abu Fani is külön figyelmet érdemel" – húzta alá Borbély, aki 2017-től három évig a Fradi utánpótlásánál a 17, majd 19 éveseknél Ebedli Zoltán trénertársaként fáradozott.

Szokolai László
Szokolai Lászlóra Győrben és a Ferencvárosnál is jó szívvel emlékeznek

Szokolai László a múltban mindkét együttes színeiben bizonyított, és pikáns üzenetet küldött a nagy meccs elé.

"Rúgtam gólt győriként az FTC-nek, majd fradistaként a Győrnek, így nem tartozom senkinek. Vasárnap a Fradi nyer!" – nyilatkozta Szokolai.

A Győr-Ferencváros mérkőzést vasárnap 17.45-kor (Tv: M4 Sport) játsszák.

A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat

A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában.  Fogadással kapcsolatos részletek itt!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek