Bild: Ukrajna heteken belül atombombát építhet

KÜLFÖLD
KIAJOBB

Szerző ML

Létrehozva: 2024.10.18. 18:25

Rossz hír jött az eljegyzés után! Szoboszlai méregdrága posztriválist kaphat a Liverpoolban

A Liverpool szeretne tovább erősödni a téli átigazolási szezonban. A legújabb kiszemelt a Sahtar Donyeck irányítója, Heorhij Szudakov, aki posztját tekintve Szoboszlai Dominik riválisa lenne.

A Liverpool a nyári átigazolási időszakban meglehetősen csendes volt. Egyedül Federico Chiesa érkezett, emellett Giorgi Mamardasvilit szerződtette a klub, ő azonban idén még kölcsönben a Valenciában szerepel. A klub eddig remekül szerepel, azonban a viszonylag szűk kerettel nem biztos, hogy a szezon végéig ilyen eredményes tud maradni a csapat, a tavalyi idény végén is a hajrában esett vissza a Liverpool teljesítménye. Az együttes a télen tovább erősödne, a legújabb kiszemeltnek azonban Szoboszlai Dominik aligha örülhet.

Heorhij Szudakov, Szoboszlai
Heorhij Szudakov Szoboszlai riválisa lehet / Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A GiveMeSport szerint Szoboszlai riválist kaphat, méghozzá az ukrán Heorhij Szudakov személyében. A Sahtar Donyeck 22 éves támadó középpályása nagyon jól teljesít az elmúlt időszakban, hiszen idén 8 mérkőzésen 7 gólt szerzett és adott két gólpasszt is, klubjával pedig a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepel. Szudakov az ukrán válogatottal ott volt a nyári Európa-bajnokságon is, ahol a csapat egyik legjobbja volt.

Méregdrága lehet Szoboszlai riválisa

A Mandiner szemléje szerint Szudakov ára borsos lesz, hiszen klubja korábban 40 millió euróért (15 milliárd forint) sem engedte el, pedig a Napoli ennyit adott volna érte. A pletykák szerint azonban a Liverpool menedzsmentje annyira komolyan gondolja az üzletet, hogy akár 54 millió eurót (21 milliárd forint) is kifizetne Szudakovért.

A Liverpoolra ezen a hétvégén rangadó vár, október 20-án, vasárnap a tabella negyedik helyén álló Chelsea lesz  (17:30, Spíler1) az ellenfele. A Liverpool 18 pontjával jelenleg vezeti az angol bajnokságot.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek