Néhány ezer embert sikerült összeverbuválnia Magyar Péternek

POLITIK
KIAJOBB

Szerző SK

Létrehozva: 2024.10.23.
Módosítva: 2024.10.23.

Szoboszlaiék nem tudnak hibázni, Gulácsiékat már a búcsú fenyegeti a BL-ben

Három magyar egyszerre a pályán, de csak egyikük örülhetett a Bajnokok Ligájában. Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool 1-0-ra nyert Lipcsében.

Ritka eset történt meg szerda este a Bajnokok Ligájában, három magyar volt egyszerre a pályán a Lipcse-Liverpool meccsen. Hazai oldalon Gulácsi Péter és Orbán Willi vette fel a harcot Szoboszlai Dominik Liverpoolja ellen. A találkozón a német csapat maradt nulla pontos, míg a Liverpool hibátlan: Darwin Nunez góljával 1-0-ra nyertek az angolok.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik nagyot harcolt egykori csapata ellen Fotó: Soccrates Images

Régi ismerősökkel találkozhatott Szoboszlai, mivel korábban két és fél évig erősítette a lipcsei csapatot, s innen igazolt tavaly nyáron Angliába. A meccsen azonban nem volt barátkozás, igaz, túl sok izgalom sem.

Szoboszlai Dominikék fantasztikus mérlege

A Leipzig gyenge napot fogott ki, a Pool pedig félgőzzel, már az Arsenal elleni rangadóra tartalékolva hozta a találkozót és a három pontot. Gulácsi Péter csapata legjobbja volt, de ezzel sem lett meg a lipcseiek első pontja a BL főtábláján. A Liverpool három meccs után is hibátlan, kilenc pontos.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek