KIAJOBB

Szerző SK

Létrehozva: 2024.10.23. 11:00

Szoboszlai Dominikba szerelmes a fotós? Újabb képek robbantották fel a netet

Gőzerővel készül a Liverpool a Bajnokok Ligája szerdai folytatására. A legújabb képgalériában Szoboszlai Dominik keltette a legnagyobb feltűnést.

Két győzelem után a harmadikra készül a Liverpool a Bajnokok Ligájában. A Vörösök az AC Milan és a Bologna legyőzése után Lipcsében lépnek pályára szerdán. Szoboszlai Dominik számára különleges lesz a meccs, hiszen korábban két és fél évet töltött a német klubban, ahol barátai és válogatott csapattársai - Gulácsi Péter és Orbán Willi - is játszanak. Az angol gárda keddi edzése előtt újabb képgaléria készült, Szoboszlai Dominik volt a fotókon az egyik főszereplő.

Szoboszlai Dominik nagyot kacagott Alisson története hallatán
Szoboszlai Dominik a drukkerek kedvence Fotó: Getty Images

Szoboszlai Dominik amellett, hogy alapember a középpályán, a fotókon is általában jól mutat. Nem véletlen tartját (vagy éppen csúfolják) őt modellnek a drukkerek részéről.

A mostani galériában két fotón tűnik fel a magyar válogatott csapatkapitánya. Egyiken éppen kávézik, a másik csoportképen pedig a háttérben ül, de lehetetlen őt nem kiszúrni. A hozzászóló drukkerlányok persze elolvadtak "Dom" láttán:

"Szoboszlai a fotós szerelme? Minden fotón ő a legjobb!"

- írta egy női rajongó.

"Ő mindig jóképű"

- szögezte le egy másik.

Persze a kritikusok is megjelentek a hozzászólók között, van aki szerint nem csak a kamera előtt kell csillogni, hanem a pályán is.

Szoboszlai Dominik a harmadik és a negyedik fotón látható:

Szoboszlai folytatná a sorozatot

Szoboszlai a Liverpoolban eddig parádézik a BL főtábláján. Milánóban a 3-1-re megnyert meccsen ő szerezte a harmadik találatot, odahaza a Bologna ellen (2-0) pedig gólpasszt adott.

 

Hirdetés:Meddig jutnak Szoboszlaiék?
A magyar futballszurkolók számára a Liverpool szereplése a BL-ben egy külön kupasorozatnak felel meg. Szoboszlai Dominik szereplése ugyanis sokkal kardinálisabb kérdés, mint az, hogy kié lesz a BL-trófea. Hacsak a kettő nem esik majd egybe, azaz a Liverpool megnyeri a legrangosabb kupasorozatot. A fogadók rendszerint szeretnek kisebb-nagyobb összegeket tenni a magyar válogatott csapatkapitányát felvonultató Vörösökre is. BL-meccsek fogadásaival kapcsolatos infók itt!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek