KIAJOBB

Szerző ZRNJ

Létrehozva: 2024.10.05. 07:00

Még mindig fáj a pofon! Szoboszlai Dominik ma hónapok után vághat vissza

Rossz emlékeket idéz fel a Liverpool szurkolóiban a csapat szombati ellenfele. Szoboszlai Dominik együttese tavasszal minden elveszített a Crystal Palace ellen.

Parádésan kezdte az idei szezont a Liverpool Angliában és a Bajnokok Ligájában is. A Vörösök hat bajnokit, egy kupa- és két BL-meccset játszottak le az új vezetőedző, Arne Slot irányításával. A mérleg eddig szinte tökéletes: nyolc győzelem és csupán egy vereség. A Nottingham Forrest éppen a Pool otthonában tudott nyerni. Áprilisban szintén odahaza jött egy váratlan fiaskó. A Crystal Palace 1-0-ra győzött az Anfield Roadon, ezután került hatalmas gödörbe a gárda, amely elbukta az Európa-ligát és a bajnokságot is. A mai napig nem felejtik el a Palace elleni csatát, de most visszavághat Szoboszlai Dominik és a Liverpool. Szombaton éppen a londoni klub otthonában folytathatja menetelését a gárda (13.30, Match4).

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik újra a kezdőcsapatban lehet Fotó: Nikki Dyer - LFC

Szoboszlai Dominik alapember Arne Slot Liverpooljában, még akkor is, ha sokak szerint a frissesség miatt többet kellene cserélnie, rotálnia a holland szakembernek

Szoboszlai Dominik tudja, nehéz lesz az év

A Liverpool magyar játékosa eddig 1 gólt és 2 gólpasszt tud felmutatni a szezonban, amelyből még rengeteg meccs van hátra. Pontosan tudja, hogy kemény harc vár rájuk mind a négy sorozatban. Erről is beszélt a klub honlapjának adott interjúban. 

Lesznek olyan időszakok, amikor nehéz lesz, és szerintem még 60 meccs vár ránk

– utalt a Liverpool előtt álló feladatokra, a szezon hosszú és megerőltető hátralévő részére.

"Ha kivesszük a Nottingham Forest elleni meccset, akkor ez egy tökéletes kezdés. Vezetjük a bajnokságot is, így kell folytatnunk" – adta ki a jelszó Szoboszlai Dominik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek