OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.10.01. 18:46

Ez gyors volt, máris Liverpoolba várják a Fradi legjobbját

A Fradi új gólvágója gyakran megkapja, hogy kísértetiesen hasonlít a Liverpool korábbi kiváló csatárára, Roberto Firminóra. Matheus Saldanhát már fel is fedezte egy liverpooli oldal, ahol a szurkolók kíváncsiak lennének a játékára.

Matheus Saldanha alaposan felhívta magára a figyelmet, amióta a Ferencvároshoz igazolt. A brazil támadó négy tétmérkőzés alatt úgy rúgott hat gólt, hogy mindannyiszor csereként lépett pályára, (összesen 110 percet játszott). A 25 éves futballista az NB I legdrágább igazolása lett, a Fradi hárommillió eurót (1,1 milliárd forint) sem sajnált érte. A brazil játékos megjelenésben hasonlít egy honfitársára, Roberto Firminóra, aki 2015 és 2023 között a Liverpool játékosa volt. A közösségi médiában egyre felkapottabb Saldanha híre most már az angol sztárcsapat szurkolóihoz is eljutott.

Matheus Saldanha
 Matheus Saldanha a megjelenése miatt már Liverpoolban is téma Fotó: Török Attila

A több mint 196 ezer követővel rendelkező, Liverpoollal foglalkozó Zaw Zaw Thein Facebook-oldal osztotta meg Saldanha egyik fotóját az alábbi szöveggel: „Bobby Firmino reinkarnáció.”

Saldanhát már a Liverpoolnak ajánlják

A bejegyzésre a cikk megírásakor már közel kétezer ember reagált, a kommentelők közül pedig többen a Liverpoolban is megnéznék Saldanhát.

A YouTube-on láttam róla videót, Matheus Saldanhát élmény nézni. Ügyes a lába, és trükkös befejező. Hasonló játékos, mint a mi Bobby Firminónk; Remélem a Liverpool megszerzi. Technikás, jó a sebessége valamint a labdakezelése, a befejezése pedig nagyszerű; Szükségünk van rá

 – írták a poszt alatt hozzászólók.

Érdekesség, hogy a jelenleg az al-Ahliban játszó Firmino és Saldanha piaci értéke egy az egyben ugyanaz a Transfermarkton, mindketten nyolc-nyolcmillió euróra (3,1 milliárd forint) vannak taksálva.

Hirdetés: A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat

A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában.  Fogadással kapcsolatos részletek itt!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek