KIAJOBB

Szerző ML

Létrehozva: 2024.10.21.

Egyre nagyobb bajban Szoboszlai, riválisát éltetik Liverpoolban

Curtis Jones másodszor volt kezdő idén a Liverpoolban angol bajnokin, a középpályás győztesgólt szerzett a Chelsea ellen. A szurkolók imádják a játékost, Szoboszlai Dominik egyre nehezebb helyzetben van.

Curtis Jones Alexis Mac Allister helyén kapott lehetőséget Arne Slottól a Liverpool Chelsea elleni bajnokiján. A 23 éves futballista köszönte szépen és élt a bizalommal. Az első félidőben vele szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, az ebből megítélt büntetőt Mohamed Szalah értékesítette. A második félidő legelején aztán Jones maga is betalált, gólja végül három pontot ért a rangadón. Szoboszlai Dominik aggódhat a posztriválisa miatt.

Curtis Jones, Szoboszlai
Curtis Jones ha így folytatja, a kispadra ültetheti Szoboszlai Dominikot Fotó: NurPhoto via AFP

Jones a WhoScored statisztikákkal foglalkozó oldaltól 8,3-as osztályzatot kapott, amivel a mérkőzés legjobbja lett. Szoboszlai teljesítményét ezzel szemben 6,3-ra értékelték, amivel csapata egyik leggyengébbje volt. A magyar középpályás újfent rengeteg kritikát kapott, miközben Jones beugróként remekelt.

Őszinte interjú növeli tovább Jones esélyeit Szoboszlaival szemben

Jones-nak nemrég született meg a kislánya, Giselle, a lefújást követően pedig szokatlan interjút adott, amit az Origo szúrt ki.

„Ez volt az eddigi legjobb meccsem. Ez a legjobb dolog, mosollyal az arcomon játszom, ez most egy másfajta öröm. A kislányom egy apró csoda, akit csak meg kell etetni, tisztába tenni, aztán vissza is alszik. Nem sok alvást hagytam volna ki miatta, de ennek ellenére bölcs dolog volt, hogy külön aludtam, mert így volt egy kis energiám. Bocsánatot kérek a világ minden apukájától” – összegzett Curtis Jones, őszintesége után a Liverpool szurkolói a közösségi médiában éltették.

Imádtam ezt a Curtis Jones-interjút; Curtis Jones tényleg remek srácnak tűnik. Nem úgy ad interjút, mintha forgatókönyvből olvasná fel, és olyan srácnak tűnik, mint aki megéli a dolgokat; Curtis Jones elképesztő teljesítményt nyújtott, és még jobb volt a meccs utáni nyilatkozata

– írták a kommentelők az X-en.

Szoboszlai tehát nincs könnyű helyzetben, Mac Allister és Ryan Gravenberch idén jobb formát mutatnak, mint ő, így amennyiben Slot több játékidőt adna a saját nevelésű Jones-nak, annak a magyar válogatott futballista inná meg a levét.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek