Rezzenéstelenül áll az élen a FIDESZ

POLITIK
KIAJOBB

Szerző SK

Létrehozva: 2024.10.24. 15:40

Sallai Roland máris visszatért, szuperrangadó vár a magyar fiúra

Napokon múlott, hogy a válogtott csatár ott lehessen az Európa-ligában. Sallai Roland csapata eddig szinte tökéletes a nemzetközi porondon.

Három meccs után 7 ponttal áll a török Galatasaray az Európa-ligában. Az isztambuli klub szerdán az Elfsborgot győzte le óriási meccsen 4-3-ra. A gárda magyar focistája, Sallai Roland ezúttal is csak a lelátóról nézhette társait. Az ok egyszerű: a Freiburgból igazolt csatár napokkal azután érkezett, hogy le kellett adni a keretet az El főtáblás szakaszra. Amennyiben a gárda továbbjut - most erre van óriási esély - akkor persze Sallait is be tudják már nevezni a csatákra.

Sallai
Sallai a bajnokikon már ott van a kezdőcsapatban is Fotó: Anadolu via AFP

A szerdai meccs után újra edzett a gárda, a tréningen természetesen már ott volt a magyar játékos is. A klub által megosztott fotókon láthatjuk, hogy Sallai újra beleveti magát a munkába. Kell is iparkodiuk, hétfőn ugyanis csúcsrangadó vár a Galatára.

Sallai számára jöhet a második derbi

Sallai az első meccsén rögtön egy klasszikus rangadón lépett pályára, akkor a Galatasaray a Fenerhahce otthonában lépett pályára, s nyert 3-1-re. Hétfőn az éllovas Galata a második helyen álló Besiktast fogadja. Sallai klubja eddigi kilenc meccséből nyolcat megnyert egy döntetlen mellett, így 25 pontos. A Besiktas 20 egységnél tart, igaz, egy találkozóval kevesbbet játszott.

A magyar válogatott Sallai Roland Törökországban eddig négy meccsen játszott.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek