Rezzenéstelenül áll az élen a FIDESZ

POLITIK
KIAJOBB

Szerző SK

Létrehozva: 2024.10.24. 18:20

Újra megtörtént, Dárdai Pál nem kell a Herthának

A Hertha korábbi magyar edzője nyáron még viccelődött. Úgy tűnik, más sem vette komolyan Dárdai Pál szavait.

Továbbra sem tudni, ki lesz a német másodosztályban szereplő Hertha Berlin focicsapatának elnöke. A klub korábbi első embere, Kay Bernstein januárban tragikus hirtelenséggel elhunyt, azóta keresik az utódját. Jelenleg öten esélyesek még a pozícióra, Dárdai Pál azonban nincs ott a névsorban - írja az Origo. Ez mondjuk nem feltétlen meglepetés, mindössze annyi történt, hogy a klub kispadjáról harmadszor is távozó tréner nyáron azzal viccelődött, adott esetben elnök is lehetne.

Dárdai Pál
Dárdai Pál szerződését nem hosszabbították meg a nyáron Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A jelöltek közül egyébként a 41 éves Fabian Dreschert tartják a legnagyobb esélyesnek arra, hogy teljes jogú elnöke lesz a Herthának, a vezetőség tagjai ugyanis támogatják őt.

 

Mi lesz Dárdai Pál sorsa?
 

Arról egyelőre nincs hír, hogy Dárdai Pálnak lesz-e, s ha lesz, akkor milyen szerepe lesz a Herthában? A korábbi magyar kapitány egyelőre apukaként figyeli a történteket: két idősebb fia, Palkó és Márton jelenleg is a Herthában focizik, a legkisebb, Bence a nyáron váltott, az élvonalbeli Wolgsburg játékosa lett. Dárdai Pál karrierje egyelőre kérdéses, merre folytatódik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek