KIAJOBB

Szerző LL

Létrehozva: 2024.10.25. 11:30

Ámul a világ, Gulácsi Pétert drogtesztre küldik

Leonardo DiCaprio és Michael Jackson is előkerült. Ilyennek látták a netezők a Szoboszlai Dominikék ellen heroikus küzdelmet vívó Gulácsi Pétert, akit valaki képes lenne drogtesztre küldeni.

Hiába védett a német bajnokságban megszokott bomba formájában (szezonbeli hét Bundesliga-meccséből hatszor nem kapott gólt, ezzel az európai topligák legjobb kapusa!), Gulácsi Péter remeklése sem mentette meg az RB Leipzig labdarúgócsapatát a Liverpool elleni vereségtől (0-1).

Gulácsi parádézott a lipcsei kapuban
Gulácsi parádézott a lipcsei kapuban            Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A Szoboszlai Dominikék elleni Bajnokok Ligája-meccsen bemutatott bravúros védései láttán a szurkolók vicces mémek sorával lepték el az X-et.

Az egyik liverpooli szurkolói blogon a Real Madrid belga világklasszisához, Thibault Courtois-hoz hasonlították Gulácsit:

Egy másik hasonló oldal szerint úgy lehetett rácsodálkozni Gulácsi védéseire, ahogy a hollywoodi filmsztár Leonardo DiCaprio teszi ezen a mémen:

Sőt, az egyik kommentelő odáig ment, hogy tiltott szerekről "beszélt". Szerinte Gulácsi úgy védett, hogy egyenesen drogtesztre kéne mennie:

Fotó: X

Michael Jackson is felbukkant a Gulácsival foglalkozó mémek között: nem volt érdemes lőni neki, mint a meccs legjobbjának:

Egy másik netező szerint Gulácsi leengedte a sorompót a kapuja előtt:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek