Vatikáni mintára új iszlám állam jöhet létre Európában

KÜLFÖLD
KIAJOBB

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.23. 15:45

A Fradi sztárja nem kertelt az Európa-liga kapcsán

A Ferencváros szerdán megkezdi a szereplését az Európa-liga csoportkörében, az ellenfél az Anderlecht lesz. A Fradi jobbhátvédje, Cebrail Makreckis már nagyon várja a nemzetközi összecsapásokat.

A Ferencváros múlt hét pénteken 3-1-re legyőzte az MTK a labdarúgó NB I-ben, így jó hangulatban várhatja a szerdai, Anderlecht elleni Európa-liga összecsapást. A Fradi az idei selejtezősorozatot még győzelemmel indította a Bajnokok Ligájában a The New Saints ellen, azonban a Midtjylland már túl nagy falatnak bizonyult. Az El-rájátszásban a Borac Banja Luka ellen végül tizenegyesekkel jutott a főtáblára. A gárda légiósa, Cebrail Makreckis már nagyon várja a közelgő párharcot.

Fradi, Cebrail Makreckis
A Fradi hátvédje, Cebrail Makreckis már nagyon várja az Európa-liga főtábláját Fotó: Török Attila

A 24 éves futballista tavaly nyáron jött a Fradihoz és az egyik legkellemesebb csalódást okozta a klubnál. Az alapvetően támadó-középpályás Makreckis a védelem jobb oldalán is megállta a helyét, azóta pedig az első számú posztja. Idén eddig mind a 11 tétmérkőzésen pályára lépett, ebből 10-szer a kezdőcsapat tagjaként.

„Jó lehetőség a Ferencvárosnak és nekünk, játékosoknak is, hogy megmutathatjuk magunkat a nemzetközi porondon azáltal, hogy részt vehetünk az Európa-liga új kiírásában. Izgatott vagyok, én is szeretném a lehető legjobb teljesítményt nyújtani ebben a sorozatban. Igyekszünk megmutatni, hogy milyen jók vagyunk és megpróbálunk nyerni” – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Cebrail Makreckis.

Kemény Európa-liga vár a Fradira

A Fradi Anderlecht elleni találkozója szerdán 21:00-től kezdődik (M4 Sport). A klub ezen felül a Tottenham, a Nice, a Dinamo Kijev, a Malmö, a PAOK, a Frankfurt és az Alkmaar ellen küzd meg.

A Fradi Európa-liga menetrendje

szeptember 25. RSC Anderlecht (belga)–FERENCVÁROS
október 3. FERENCVÁROS–Tottenham Hotspur (angol)
október 24. FERENCVÁROS–OGC Nice (francia)
november 7. Dinamo Kijev (ukrán)–FERENCVÁROS
november 28. FERENCVÁROS–Malmö FF (svéd)
december 12. PAOK FC (görög)–FERENCVÁROS
2025. január 23. Eintracht Frankfurt (német)–FERENCVÁROS
2025. január 30. FERENCVÁROS–AZ Alkmaar (holland)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek