KIAJOBB

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.21. 18:20

Egyre mélyebben a magyar válogatott csatár, nehéz helyzetbe hoznák

A magyar labdarúgó-válogatott csatára ezen a nyáron klubot váltott, ám egyelőre nem igazán találja a helyét. Ádám Martin adós a gólokkal az Aszterasz Tripolisznál, a klub most posztriválist hozott konkurenciának.

Ádám Martin a nyári Európa-bajnokságon az internetezők egyik kedvencévé vált a karakteres megjelenése miatt. Hiába azonban a hírnév és az összes csoportmeccsen való pályára lépés, az Ulszan nem tartott rá igényt és szerződést bontott vele. Első körben vele kapcsolatban felmerült a Debrecenbe való átigazolás, ám azóta kiderült, hogy ez csupán a trollkodás műve volt. Angliából a Plymouth kereste, ám végül a görög élvonalbeli Aszterasz Tripolisz lett a befutó. Ádám kiváltságos helyzetbe került, de ezzel egyelőre nem tudott élni.

Ádám Martin
Ádám Martin nincs jó formában az idei szezonban Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A 29 éves támadó eddig mind a négy görög bajnokiján a kezdőcsapatban találta magát. Riválisa, Vasziliosz Mancisz távozott, ezzel Ádám maradt az egyetlen befejezőcsatára a csapatnak. A magyar labdarúgó-válogatott támadója azonban nem találja a góllövő cipőjét, görög lapok szerint pedig a Panathinaikosz elleni találkozót leszámítva elég halovány a teljesítménye.

Ádám Martin posztriválist kaphat

Az Aszterasz Tripolisz eddig négy pontot szerzett, amivel a tabella 10. helyét foglalja el. A klubnak új edzője van a francia Claude Makélélé személyében, aki rögtön posztriválist hozott Ádámak, szúrta ki a Csakfoci. Jaroslaw Niezgoda január óta csapat nélkül van, most azonban már több napja a görög együttessel edz. Makélélé folyamatosan figyeli a teljesítményét és hamarosan eldönti, hogy végleg leigazolja-e a négyszeres lengyel bajnok támadót, aki legutóbb az amerikai Portlandben játszott.

Ádám tétmérkőzésen legutóbb májusban talált be, amikor még az Ulszan játékosa volt. A magyar válogatottban szeptember 10-én Bosznia-Hercegovina ellen hibázott ziccert a Nemzetek Ligája csoportkörében, ami miatt sok kritikát kapott a szurkolóktól.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek