Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
KIAJOBB

Szerző ML

Létrehozva: 2024.07.12.

Beindult a bolt, kapósak a magyar válogatott Eb-játékosai

Nem csillapodik a felhajtás a magyar labdarúgó-válogatott játékosainál, többen klubváltás mellett dönthetnek a nyáron. Ezúttal Ádám Martin, Fiola Attila és Szalai Attila körül zajlanak az események.

Ugyan a magyar labdarúgó-válogatott nem tudott továbbjutni az Európa-bajnokságon, de a kontinenstorna jó lehetőség volt arra, hogy a futballisták növelni tudják az ázsiójukat. Ez sokaknál meg is történt, így ezen a nyáron többen klubot válthatnak. Ezúttal Ádám Martinról, Fiola Attiláról és Szalai Attiláról érkeztek friss hírek.

GER, EURO UEFA 2024, Group A, Germany vs Hungary
Ádám Martin az angol másodosztályban köthet ki Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Ádám ezen az Eb-n az internetezők egyik kedvencévé vált a karakteres megjelenése miatt. Hiába azonban a hírnév és az összes csoportmeccsen való pályára lépés, az Ulszan nem tartott rá igényt és szerződést bontott vele. Első körben vele kapcsolatban felmerült a Debrecenbe való átigazolás, ám azóta kiderült, hogy ez csupán a trollkodás műve volt. Az angol másodosztályú Plymouth azonban már nem tréfa. A klub 13 éven után tért vissza tavaly a Championshipbe és végül éppen csak, de bennmaradt a ligában. Ádámnak a sajtóhírek szerint két éves szerződést kínáltak, aki a világ egyik legkeményebb bajnokságában bizonyíthat.

Fiola 2016 óta erősíti a Fehérvárt, az együttessel 2018-ban bajnokságot, 2019-ben pedig Magyar Kupát nyert. Szerződése idén június 30-án azonban lejárt, és egyelőre nem úgy néz ki, hogy hosszabbítanának a felek. A 34 éves hátvéd Budapest felé venné az irányt, az anyagilag megerősödött Újpest pedig szívesen látná a soraiban. Fiola együtt tudna dolgozni korábbi edzőjével, Bartosz Grzelakkal.

Szalai Attila németországi pályafutása könnyen lehet, hogy egy év után véget ér. A középhátvéd visszatérne korábbi sikereinek helyszínére, Törökországba. Ám nem előző klubja, a Fenerbahce lenne a befutó, hanem a 2022-ben bajnok Trabzonspor. A tárgyalások jól haladtak, ám a végső aláírások előtt lelassultak a folyamatok.

Az első török sajtóhírek arról szóltak, hogy a kölcsönvetéli, majd az opciós áron való nézeteltérések miatt nincs döntés. A Sabah nevű török lap viszont arról ír, hogy a valós ok a Hoffeinheim bizonytalanná vált elnöki karában keresendő. A klub elnöke, Kristian Baumgärtner néhány napja betegség miatt lemondott a posztjáról. Az ideiglenes vezető, Simone Engelhardt pedig egyelőre kivárna Szalai helyzetével a kialakult káosz miatt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek