Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KIAJOBB

Szerző SK

Létrehozva: 2024.07.27.
Módosítva: 2024.07.27.

"Mindenki hibázott" - Lékai Máté nem kertelt a borzasztó kezdés után

A lehető legrosszabbul indult az olimpia a férfi kézilabda-válogatott számára, az egyik legfontosabb csoportmeccs ment el Egyiptom ellen.

Egyik legfontosabb csoportmeccsével kezdte az olimpiát a magyar férfi kézilabda-válogatott. Chema Rodriguez együttese tudta, Egyiptom legyőzése akár már negyeddöntős szereplést is jelenthet, de a vereség sokba kerülhet. Sajnos ezek után borzasztóan kezdett a magyar csapat, amely egyszer sem vezetett az összecsapáson. Egyiptom ezzel szemben az első félidőben nyolc góllal is vezetett. A második félidőben ugyan kiegyenlítettünk, a hajrát azonban az afrikai csapat bírta jobban és nyert 35-32-re. 

LÉKAI Máté
Fotó: Czeglédi Zsolt

Lékai Máté második olimpiáján vesz részt, ő arról beszélt, hol dőlhetett el a meccs.

A meccs elején sokat hibáztunk, a végén pedig egy-egy labdán múlt minden. Nem lehet egyénekre lebontani, a meccs elején mindenki hibázott, lehet hogy megfogott minket az olimpiai légkör.

- mondta Lékai.

Mindenki tudja, hogy ez milyen téttel bíró mérkőzés volt, mindenki nyerni akart, de még van négy meccsünk, amelyeken javíthatunk. Rosszul kezdtük a meccset, ennyi előnyt nem szabad adni senkinek, de utána felálltunk és azt csináltuk, amit megbeszéltünk, és 

a végén nüanszokon múlt a végeredmény. Sajnos, nem a mi javunkra 

- idézi az Origo Lékait. 

 

A csapat a folytatásban hétfőn Argentína ellen lép pályára (21.00, M4 Sport), ha bármi terve van még az olimpián, azt a találkozót kötelező megnyerni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek