Létrehozva: 2024.06.24.
Módosítva: 2024.06.24.

„Egy másodpercre édesapámra gondoltam" - így élte meg a gólját Csoboth Kevin

A magyar válogatott Csoboth Kevin góljával 1-0-ra legyőzte Skóciát a labdarúgó-Európa-bajnokságon, és ezzel életben tartotta továbbjutási reményeit.

Csoboth Kevin a németországi Európa-bajnokság harmadik csoportmérkőzésének 100. percében szerezte a győztes gólt Skócia ellen, aztán leírhatatlan boldogságot érzett.

CSOBOTH Kevin
Csoboth Kevin szerezte a válogatott győztes találatát Fotó: Koszticsák Szilárd

"Hatalmas boldogság számomra, a sikert és ezt a gólt is Varga Barninak ajánlom" - utalt az újpesti futballista a Ferencváros csatárára, akinek a meccs 68. percében a skót kapussal történt ütközés következtében eltört az arccsontja, s azóta kiderült, hogy meg kell műteni, a torna hátralévő részében pedig biztosan nem léphet pályára. - Amikor eltaláltam a kapufát, akkor egy másodpercre édesapámra gondoltam, hogy vajon most mit művelhet otthon. Ugyanakkor tudtam, hogy lesz még lehetőségünk, mert a skótok is rohamozni próbáltak, azt viszont nem gondoltam, hogy megint én leszek az, aki helyzetbe kerül. Örülök, hogy ezt már sikerült gólra váltanom." 

Marco Rossi szövetségi kapitány azzal az utasítással küldte pályára csereként, hogy mozogjon be az üres területekbe és próbáljon gólt szerezni, vagy gólpasszt adni a társaknak.

Szeretnénk most kiélvezni ezt a győzelmet, mert jó volt látni a szurkolóinkon, hogy mennyire örülnek. Le a kalappal előttük, az utolsó percig buzdítottak még akkor is, amikor az előző két csoportmeccsen vesztésre álltunk.


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek