KIAJOBB

Szerző Maca néni

2 hónapja

Pénz állhat a házhoz! Mutatjuk a legőrültebb fogadási tippeket a mai meccsre

Manapság mindenre is lehet fogadni egy focimeccs kapcsán. Mutatjuk a legeszementebb lehetőségeket. Hátha...

Ma este minden focidrukker, de talán még a legádázabb sportellenzők is együtt szurkolnak majd a válogatottnak, hiszen Olaszország ellen lépnek pályára a fiúk, a Nemzetek Ligája utolsó csoportmeccsén. A tét nem kicsi, hiszen a mieink a csoportelsőségért és a liga négyesdöntőjébe jutásáért játszanak. Ehhez elég egy döntetlen is, amivel már magunk mögé utasítjuk az olaszokat, németeket és az angolokat. Ráadásul a taljánok éppen a regnáló Európa bajnokok, vagyis nem kis fricska lenne a győzelem, de akár az X-is. 

Fotó: Árvai Károly

Na de mit hozhat nekünk szurkolóknak az esetleges győzelem és úgy általában a mérkőzés a dicsőségen túl? Hát rengeteg pénzt, ha nagyobb összeggel és még nagyobb hittel nézegetjük a fogadóirodák kínálta lehetőségeket. 

Kezdjük mindjárt azzal, hogy mi történne, ha mondjuk Szalai Ádámnak elgurulna a gyógyszere és oly módon mutatná meg a magyar virtust valamelyik olasz játékosnak, hogy nem egy sárga, de mindjárt egy piros lapot mutatna fel a bíró. Ez a csapatnak és persze a szurkolóknak is nagyon fájó eshetőség 76-os szorzóval fut, de inkább ne fogadjunk rá... 

Az egyik legdurvább szorzó szintén magyar vonatkozású. A csapat újoncként behívott védőjére, Mocsi Attilára vonatkozik. A ZTE fiatal játékosának ma esti góljáért 301-szeres pénzt kap az, aki fogad rá. Persze a srácnak ehhez pályára is kéne lépnie, de hát senki sem lát bele Marco Rossi fejébe... 

Ugyanakkor szép kasza lehet abból is, ha Szoboszlai Dominik háromszor is beveszi az olasz kaput. Ezesetben a játszott összeg 251-szeresét kapja a fogadó. És ha már gólzápor, akkor említsük meg az egyetlen olyan magyar játékost, akire négy gólos fogadást is lehet kötni. Ő Szalai Ádám, aki ha nem kapja meg a fent említett piroslapot, de beveri azt a négyest 276-szoros pénzhez juttatja a merészebb ábrándozókat. 

Ria,ria Hungária!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!