KIAJOBB

Szerző sz.s

1 hónapja

Benzema kikotyogta, Cristiano Ronaldo erre készül

Vajon Cristiano Ronaldo és Karim Benzema milyen viszonyban volt egymással, amikor mindketten a Real Madridban futballoztak?

A francia világbajnok támadó Benzema válaszából kiderül: erősen téved az, aki azt hiszi, hogy a bármiféle nézeteltérése lett volna CR7-tel.

Fotó: AFP

"Együtt nyertünk négy Bajnokok Ligáját, tehát kizárt, hogy bármiféle féltékenység vagy vita mérgezte volna a viszonyunkat" szögezi le Benzema.

Amikor a portugál aranylabdás Ronaldo 2018-ban otthagyta a „királyiakat”, Benzema mindössze öt gólig jutott, azóta találatainak száma egy idényben sem csökkent 20 alá. Legutóbb is 27-et vágott, és emlékezetes, hogy Helsinkiben, az Európa Ligát nyert Eintracht Frankfurt elleni Európai Szuper Kupa-mérkőzésen – azon a Real Madrid 2-0-ra győzött – Benzema az első gól előkészítésében tevékeny részt vállalt, majd a másodikat ő maga lőtte.

"Más volt akkoriban a Real Madrid stílusa, amikor Cristiano nálunk futballozott, és egyáltalán nem esett nehezemre, hogy gólhelyzetbe hozzam őt. Amióta távozott Madridból, átalakítottam a játékomat, sokkal inkább a gólszerzésre összpontosítok."

S hogy CR7 visszatér-e a Real Madridhoz? Benzema kikotyogta a választ:

"Erről ő maga mondta azt, hogy lehetetlen, kizárt. Bár nála a kizárt, a lehetetlen soha nem játszik!"

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!