KIAJOBB

Szerző Ripost

4 hónapja

Ronaldo barátja kikotyogta, óriási meglepetésre készül a világsztár

Megy vagy marad Cristiano Ronaldo, és ha megy, hová? Erről találgat mindenki. Rövidesen vége a találgatásoknak. Egy barátja mesélt a döntésről és annak okairól.

Hetek óta a fél világ találgat, marad-e Cristiano Ronaldo a Manchester Unitednél, vagy csalódottan távozik az angol labdarúgó-bajnokságban csak a hatodik helyen végzett, így a Bajnokok Ligája-szereplésről lemaradt klubtól. A kenyéradójához nyaralásáról – „családi okokra” hivatkozva – még vissza sem tért, 37 éves portugál világklasszis egy közeli barátja szerint ez nem kérdés.

Játszik még Ronaldo a Manchester Unitedben?
Játszik még Ronaldo a Manchester Unitedben? (Fotó: AFP)

Piers Morgan brit író, újságíró és tévés személyiség szoros barátságot ápol Ronaldóval. Állítása szerint az utóbbi hetekben is többször beszélgettek, így képben van a gólzsák szándékairól.

Mindenképpen azt tartom a legvalószínűtlenebbnek, hogy Cristiano még egyszer játsszon a Manchester Unitedben. Úgy érzem, lélekben már leszámolt a klubbal

– árulta el Morgan, majd beavatta a nyilvánosságot a futballsztár indokaiba.

 „Ha a karriered vége előtt állsz és még nagy címeket akarsz nyerni, akkor mérlegelned kell: sikeres leszek, ha maradok a Unitednél? Azt hiszem, ő úgy van vele, hogy a klub egész struktúrája nem megfelelő. Ennek semmi köze az új edzőhöz, Cristiano nagyon tiszteli őt. De ha azt kérdezik, nem hiszem, hogy a Manchester Unitednél marad. A végén egy meglepő klubnál köthet ki.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!